• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
ja svog isto s vremena na vrijeme upalim da si odradi malo, pokušaval sam jučer al odustal jer je akumulator oslabil ( jbga nisam ga odspojil kad sam ga zadnji put palil)

Nego što mislite o Modeka odjeći?

U subotu nisam imal šta radit, draga navalila da odemo u shopping u zg. I tako putem stare karlovačke reko ajd da stanemo u novema novi da vidim jel imaju kakvu kacigu. Na kraju sam izišal s odijelom....

Zadovoljan sam..
Tražio sam Spool tamo u Draganićima, ali oni sada rade samo za Hondu (čini mi se), pa su cijena i zimski popust uvjetovali Modeku. Ima sve što i drugi proizvođači i solidan (klasični dizajn)..

Mislim da ti neće biti žao..

LP

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
pa evo već ga treći put isprobavam i mislim da ću bit zadovoljan.
Kad se samo sjetim da sam po trogovinama isprobal 50-tak hlača i da mi niti jedne nisu odgovarale a ove su mi ko salivene. Sad kakav je materijal vidit će se s vremenom.
Sad se traži neka obuća da budem u kompletu i neka kaciga.

Kaj velite o airoh kacigama? Imam dosta dobru žnjoru kod uvoznika tak da bi mogal dobit nešt po dosta povoljnijoj cijeni.

Negu meni su to sve nepoznata imena. Posljednju kacigu sam kupoval pred 15god ko klinac i tada je to koštalo ko sv petra muda. Znam da sam jedno cijelo ljeto radil samo za kacigu i jedno cijelo ljeto samo za jaknu (između škole). Preko 1000DM sam tada dal za to dvoje. Danas se za 1000eur (ekvivalent markama ma koliko se mi bunili) obućeš od glave do pete.

Akumulator mi se punio od jučer do danas i danas je makina okinula ko petarda... :)

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
Airoh su dosta dobre kacige,mada sam ja imao shoi i nolan i sa njim sam bio zadovoljan,.
nego imam i ja jedan problem treba mi iglicasti lezaj 32x37x22 inac je to lezaj na kvacilu paljenja na honda vt 750.ima li to u hr.gdje za kupiti

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
Po standardnim katalozima koje koriste zastupnici skf,fag i drugi ove mjere sto sam naveo nema.,

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Po standardnim katalozima koje koriste zastupnici skf,fag i drugi ove mjere sto sam naveo nema.,

Probaj nazvati u Lageros, pa popričati s ljudima. Oni vjerojatno mogu do takvog lagera, budući da su u tom fahu. Znam da je teško van standarda, ali ipak treba pokušati..

Zwer, kao što kažeš, hlače su extra udobne i onakve kao što ih volim jer imaju duboki gornji dio. Kad ih spojiš s jaknom, ne žuljaju u vožnji, tj. cirkulacija je izvrsna i ne trnu prsti na nogama i nije mi zima.. O koljenima da i ne pričam..
Čak mi se sviđa što nakon vožnje imaju malo insekata i njihovih ostataka..

Za kacigu je bitno da je izlivena od jednog komada, a ne dvije polovice. Ostalo se odnosi na udobnost, održavanje i pranje, vizir, sunce i naravno cijenu.. Bili jednom rekli na TV-u: u pravilu skuplja kaciga je i kvalitetnija..

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Di ste bajkeri ? Jeste izvukli ove ljubimce van garaže ovaj vikend?

Ja svog izvukal, promijenil lanac lančanike, ulje, filtere i skužil da moram mijenjat i ležajeve kotača.
To danas uzimam pa i to sašerafam.

Idući vikend prognoziraju dobrih 15°C, to je već temperatura na kojoj se da napravit kakav krug :)

ps, oglas za jaknu je i dalje aktivan, članovim foruma ide dobar popust.

lambo

Član
Tu od
14 Velj 2013
Poruka
70
Eto

Eto jednog kineza 125

Prilozi

• 68934_540221642656940_1179971857_n.jpg
    68934_540221642656940_1179971857_n.jpg
    63.2 KB · Pregleda: 90

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Brate mili, napravi se jedan lijepi đir za vikend i manje potroši nego za ulaznice..:icon_cool:

lambo

Član
Tu od
14 Velj 2013
Poruka
70
e

e tako je ja sam ovaj vikend skuril 5l po šumi blato uživancija bilo padova i ide odmah se bolje osjecam

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Kako vidim vi se več zagrijavate :cool2:
Ja sam ga danas izvukao iz garaže ali samo izvukao pa malo upalijo da se zadrma malo i da vidim kako je on spreman, da nebi bilo onda kakvo iznenađenje ko npr. akumulator.
Inače temperatura je bila več ona proljetna... sunčano i toplo ali cjeste su katastrofa. Topi se snijeg pa su mokre, sve bjelo od soli, pjeska na tone, puno rupa po cestama...
Još je rano za moju makinu. Da sam blizu mora, tamo je druga situacija, tamo bi več bilo super...

e tako je ja sam ovaj vikend skuril 5l po šumi blato uživancija bilo padova i ide odmah se bolje osjecam

Aha, skužil sam da je taj kinez na sliki tvoj :icon_cool:. Neke ovakve male crossere su imali neki klinci tu kod nas. Pa sam jim nešto pomogo kod šarafanja i tako onda rekoh ajd ja da ga probam. He he, ti motori su dosta mali ali dobri su za zajebanciju. Ovi su bili čak četverotaktni.

bole1994

Član
Tu od
16 Lis 2011
Poruka
279
Druze dobar ti kecman

i ja juce malo otiso kroz selo napravio par krugova
da imaju o cemu babe pricat :smile::smile:

B

bosniahos

Guest
Da ponovim kupujem mašinu od Kawe vn 1500,a može i 1,6 ili bilo koji model iz te serije do 2,0.Hvala.

lambo

Član
Tu od
14 Velj 2013
Poruka
70
Kako vidim vi se več zagrijavate :cool2:
Ja sam ga danas izvukao iz garaže ali samo izvukao pa malo upalijo da se zadrma malo i da vidim kako je on spreman, da nebi bilo onda kakvo iznenađenje ko npr. akumulator.
Inače temperatura je bila več ona proljetna... sunčano i toplo ali cjeste su katastrofa. Topi se snijeg pa su mokre, sve bjelo od soli, pjeska na tone, puno rupa po cestama...
Još je rano za moju makinu. Da sam blizu mora, tamo je druga situacija, tamo bi več bilo super...

Aha, skužil sam da je taj kinez na sliki tvoj :icon_cool:. Neke ovakve male crossere su imali neki klinci tu kod nas. Pa sam jim nešto pomogo kod šarafanja i tako onda rekoh ajd ja da ga probam. He he, ti motori su dosta mali ali dobri su za zajebanciju. Ovi su bili čak četverotaktni.

Imam i ja velikog 250 ali treba ga upaliti a nemam volju ga kurblat ovi mali idu ko sam vrag u brdu kipa na leđa odmah a na mjestu na zadnji bez kakih problema

Najnoviji postovi

Na vrh