• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorna kosilica

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,554
Meni se taj Grillo sviđa.

Ali za manje poslove
Tj. Ne za kositi velike površine.

Ja imam ovakav. S tim da sam stavio jači loncin motor jer je Honda rekla pa pa nakon 4-5 godina ubijanja 🤣😬.

Nož je ipak nož i u travi bolje i lakše radi jer jednom kad se zalaufa on ima svoju masu koja radi ko zamajac.

Udarac u panj smeta jedino nožu, ali kosilici ne jer je prijenos preko remena..

Ivan_Zagreb

Novi član
Tu od
13 Ožu 2025
Poruka
4
Da, ta je nešto sitno skuplja ali je jača i sigurno nož bolje reže od flaksa. Jedino ima samo godinu dana garancije.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,042
Hyundai HDM 510P kosilica, epizoda 3:

Pokupio sam je u servisu, kažu motor zaribao i stavili su drugi u jamstvu, natočili ulje i naoštrili nož, trošak 0 eura. Ovo nisam očekivao, mislio sam mijenjat će nešto od dijelova, ali eto... Poslije sam ih počastio 6-packom i napolitankama, bez obzira što nema narančastu oznaku na nožu. :D

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,042
Nije bilo više od 5 rh, sastavio sam je i odmah stavio tahometar.
Agronom servis u Našicama, ovlašteni za Hyundai.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,331
Je ima gdje kod nas za kupiti nova kučišta za kosilice?
Znači sve skupa sa kotačima i ručkom za guranje.
Imam staru Mtd kosilicu, ima oko 20 god, na njoj je B&S 450 koji još radi kao prvog dana, pa mi je šteta tog motora, al kučiste je propalo skroz.

Sad da ima gdje za kupiti kučište, po mogučnošcu centralnog štelanja visine, pa da samo prebacim ovaj motor na njega, bil bi prezadovoljan.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,331
Novo, iz trgovine, da.
Ne znam, ne mogu naletjeti na dobro polovno, jer večinom motori nadžive kučišta.

Najnoviji postovi

Na vrh