Strava od stroja. :icon_jook:
Nego da vas priupitam za savjet ak se ko od Vas boril s takvim problemom. 041 farm boss pali bez problema i sve al kad se razvrti i optereti počinje se samo gasiti, kad se pusti gas na leru radi tek tolko da se ne ugasi. nakon par sekundi lera opet prima gas al se sve ponavlja. Moja prva pretpostavka je bila loša membrana pa sam to kompletno promjenil al nema poboljšanja. Dal ko zna kaj bi to moglo biti, bobina, kondenzator ili semering radilice. Ovak odokativno mi ne izgleda da nema kompresije niti je klip/cilindar oštećen.
A kakve veze ima lančanik sa nemirnim radom samog stroja tj.motorne pile.
Ima vam veze jer lancanik kada se potrosi vrti lanac u praznom hodu bez problema ali kad ga se optereti dolazi do "cvikanja" lanca i tu dolazi do velikih gubitaka te samog gusenja motora.
Lancanik na oko ne mora izgledat potroseno...
Ja sam promijenio vec 2 ili 3 na 08s koja je vec dosta stara i isto sam iso stelat prvo i nikako i nikako dok je nisam odnio susjedu koij je odrzavo strojeve za sumariju i on mi je reko za to.
A i cijena nije neka velika mislim da je bila stotinjak kuna jer je to vanjska cahura spojke
Pozdrav
Kad zacvikava potrošeni lančanik( a onda je i lanac sigurno dobio po labrnji) tada jesu slični simptomi ali se najčešće osjeća trzanje motora.....
To je drugo....ovo što kolega priča, to zacvikava jer su potrošeni zubi lančanika i onda lanac dok ga se optereti ne nalježe više kako treba na lančanik nego se hoće popesti na zub i tu onda nastaju velika naprezanja....sad si odgovori sam zašto se lanac olabavi na potrošenom lančaniku:icon_e_confused:
Dobro je pokrenut neko glupo pitanje kad sam znaš odgovor.