Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Zazto ces na ovu parcelu ici jos jednim prolazom sjetvospremacem? To je super pripremljeno i bespotrebno ces trosit gorivo ako ces ic jos jednom sa sjetvospremacem
Pa sjetvospremač pravi sjetveni sloj, iza tanjurače nije svagdje isto mekano, dok sjetvospremač napravi jednaku dubinu sjetve na cjeloj parceli i bolje je nicanje kukuruza..a i jaraka ima od tanjurače jer ide u zemlju kao luda..Neće se tu puno goriva potrošiti, to ide jako brzo..:icon_razz:
Na slici to ljepše izgleda.. radim ono i sa druge strane pšenice, a tamo je se bolje uredilo, i eto pšenica je moja, popravlja se od kada je gnojivo dobila..
Iz tvojih slova u Božje oči! :icon_mrgreen:
još malo sam na Zeki ostao bez zadnjega kotača, dva šarafa mi se odšarafila i treći krenuo i onda bi ostao samo na tri šarafa, srećom primjetio sam na vrijeme...nerd):