• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MrSima14

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
dsc0022dq.jpg
[/URL][/IMG]

B

BAGERISTA

Guest
Mašinka.........:icon_wink::icon_wink:,,,vidi je kako čeka..:icon_jook:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Mašinka.........:icon_wink::icon_wink:,,,vidi je kako čeka..:icon_jook:

Jučer je cjeli dan prskao! Mala je prskalica pa brzo se natoči, e da mi je veća, išlo bi brže, ovako dosta vozanja.. :icon_wink:

A malo je se jučer i Zeko zaprašio!! :(wasntme):
dsc0029nt.jpg
[/URL][/IMG]

B

BAGERISTA

Guest
E lipo vidi se da se dela,....

Dela zeko,aaaaaaaa:smile::smile: vidim da mu je tanjurača iza igračka...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
A vidi se i tanjurača kako je pojačavana, prepolovio ju je.. to je tanjurača za traktore 50ks, za mene bi bile taman 28 diskova..:)

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Tek sutra bi se trebalo sijati, još jedan prolaz sjetvospremačem pa sjetva..

B

BAGERISTA

Guest
Evo i kod nass,,,,sad malo brajde proč,,pa malo zemlju rastegnut...pokrpali neke rupe..

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Zazto ces na ovu parcelu ici jos jednim prolazom sjetvospremacem? To je super pripremljeno i bespotrebno ces trosit gorivo ako ces ic jos jednom sa sjetvospremacem

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Pa sjetvospremač pravi sjetveni sloj, iza tanjurače nije svagdje isto mekano, dok sjetvospremač napravi jednaku dubinu sjetve na cjeloj parceli i bolje je nicanje kukuruza..a i jaraka ima od tanjurače jer ide u zemlju kao luda..Neće se tu puno goriva potrošiti, to ide jako brzo..:icon_razz:

Na slici to ljepše izgleda.. radim ono i sa druge strane pšenice, a tamo je se bolje uredilo, i eto pšenica je moja, popravlja se od kada je gnojivo dobila..
sam0070f.jpg
[/URL][/IMG]

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
Eee kolega,,,,dao bog da bude moče,,,pa da bude uroda..:(nerd)::(nerd):
Vidim ja zeko-peko,,,,sve pomalo dela..

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Iz tvojih slova u Božje oči! :icon_mrgreen:
još malo sam na Zeki ostao bez zadnjega kotača, dva šarafa mi se odšarafila i treći krenuo i onda bi ostao samo na tri šarafa, srećom primjetio sam na vrijeme...:(nerd):

B

BAGERISTA

Guest
Dobro da si vidija,,,,,,,,,,,,ako ne bi bilo veselo...
Prestisni i ostale...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Morao bi kasnije tražiti kotač po njivi :(giggle):
Ma moram ih okrenuti, sa one strane felge su stavili matice i ne mogu ih tako dovoljno steći...

B

BAGERISTA

Guest
Baš tako....

Šta su kratke vide,,,,,,ili je problem uteg na felgama,,,jer neznam koji sistem ima zeko..

B

BAGERISTA

Guest
Aaaa nači isto je...:(hi):
Ništa to si riješi da ti new počupa i ostale..

Najnoviji postovi

Na vrh