• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MrSima14

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Ma sve isto..Samo što su drugačije felge..Danas postezao šarafe, kupio drugi, ali sa krupnijim navojem, uzeo sam šta je bilo privremeno...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Zetor dobio pranje, sad još 549 imam oprati, ali on dok poprska kukuruz pa ću ga onda, a 539 je čist...:)
sam0104r.jpg
[/URL][/IMG]

MF158

Član
Tu od
30 Pro 2011
Poruka
235
Zekan ljepo izgleda :icon_mrgreen: , nego jesu li njemu blatobrani od plastike kad su izbljedili ko krov ili je drugačija farba nego na haubi?

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Zekan ljepo izgleda :icon_mrgreen: , nego jesu li njemu blatobrani od plastike kad su izbljedili ko krov ili je drugačija farba nego na haubi?

Nisu plastični, ni krov nije plastični, a zašto je tako ne znam, moguće da je neka lošija boja ili je odpočetka bio takav, ne sjećam se...

B

BAGERISTA

Guest
Lipo,,,,lipo,sve tip top,,,,a opran kaji nov je..:8)::cool2:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Lipo,,,,lipo,sve tip top,,,,a opran kaji nov je..:8)::cool2:

Hvala kolega..:(happy): :icon_e_wink:

Jedna moja jabuka, koja je sorta ne znam, al nije ni bitno, u životu nisam jeo bolje jabuke od te jabuke i svi koji su je probali su rekli također da nisu jeli bolje jabuke i što je najvažnije nikada nije prskana..A kada urodi to se grane posavijaju i budu dosta krupne jabuke...Valjda neće ove godine naletiti na nju mraz..:icon_rolleyes: :(think):
dsc0022tsa.jpg
[/URL][/IMG]

B

BAGERISTA

Guest
I naša je sva u cvatu,,,ali nije jabuka,nego je trešnja,,,,,,postavit ču slike......

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Ma meni je sada priroda najljepša, kada se sve budi iz sna.. A ljepa mi je i kada da plodove, onda mi je i slatka :icon_super: :icon_rofl:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Danas je se malo kosilo, ostat ću bez hrane pa sam prisiljen pokositi, pokošena je jedna najmanja njiva i na kojoj je lucerna pri kraju već, skoro pa je i nema.. Biće bolji video kada krenem za pravo kositi, ova njiva mislim da je svega 8-9 odkosa(odkos-to mislim koliko dužina kosa treba da pokosim cjelu njivu)...:icon_e_smile:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=lGOiyt6gYi4&feature=youtu.be[/YT]

B

BAGERISTA

Guest
Naš ča ču ti reč kolega,svaka ti čast,,em držiš do strojeva to se i iz aviona vidi,,,:(happy)::(happy)::(wait):,,,,,,,još moren reč kad se vidi da su u suhom,,,,,,,,,,,,,,,e onda je to ocijena 10+:icon_pidu::icon_pidu:

Ljepo oprani i upicanjni:(happy):

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Ma tu je samo Zeko friško opran, ovi su uprašeni malo, al uskoro i oni dobivaju kupanac.. Preko zime budu u malo više zatvorenoj šupi.. a gledam i da ne budu na suncu, nije samo da su u suhome...kad god ne radim s njima u hladu su... a nije mi ih nitko dao, zaradio sam ih, pa onda i čuvati ih moram..:)

B

BAGERISTA

Guest
E baš tako,,,,,,pa zato i znaš cijenit,,,,,a ne ko neki,da lome ko da ih je vrag kupija,,,,,, ašta mi je najače,.poslje kažu nevalja,,,,a ubija ga ko vrag svoju mater.:(punch)::(punch):

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Ma ima i moj komšija nekog Internacijonala, traktor stoji stalno vani, podmazao ga nije nikada, kad je oko njega šta napravio, i onda kaže taj traktor ne valja, treba mu generalka ovo ono, pa da je držao do njega ne bi tako bilo, da ga servisira, ali eto...

B

BAGERISTA

Guest
Nači počela košnja,,,,,,,nesumnjam da trave nema,,,,:(happy):,,jel ovo ko i moja,daj ako ti nebude teško,,,,poslikaj mi glavni nosač di je kopčana za traktor,nači onaj luk,da vidim nešto.....fala unaprid...

Pazi na vrime da sposuši,ili radiš zelene..

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Nači počela košnja,,,,,,,nesumnjam da trave nema,,,,:(happy):,,jel ovo ko i moja,daj ako ti nebude teško,,,,poslikaj mi glavni nosač di je kopčana za traktor,nači onaj luk,da vidim nešto.....fala unaprid...

Pazi na vrime da sposuši,ili radiš zelene..

Ma to je samo malo pokošeno imam još nešto suhog, ali nemam puno, a bolje se pripraviti, ako se okiši neće se moći kositi, najavljivali su kiše pa sam to prije kiša dovezao, prekretao sam svaki dan dva puta i za tri dana je bilo suho, a zeleno...Sad pomalo sa time hranim...:(happy):

Budem ju danas slikao pa ću staviti, znači spreda gdje se kvači.. Ako onda bude koji posebno detalj te zanimao samo reci i uslikat ću, nije problem... Tvoja je 220cm, mislim da si pisao da je, moja je 180cm, eh da mi je tih 40cm još bio bi brži.. :biggrin:

Evo ovdje ima jedan video od košnje te njive, biće i bolji video dok budem kosio veće njive, ovdje je svega 4 kruga, znači 8 odkosa..ako se dobro sjećam..:icon_biggrin:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=lGOiyt6gYi4[/YT]

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Evo kolega Bagerista, nadam se da si to tražio..:)
sam0128o.jpg
[/URL][/IMG]
sam0129l.jpg
[/URL][/IMG]

B

BAGERISTA

Guest
Jesam,,,,,,,zahvaljujem na slikama..:icon_thumright::icon_thumright::icon_razz:

Jel ti kad pucala ona kosa sa duplim češljima,nači ona kroz koju ide ona s noževima..

Je moja je 220,,,,ima da fiat dere ove godine, s njom..a glavni nosač je isti.

Najnoviji postovi

Na vrh