MrSima14
Dobro znana faca
- Tu od
- 3 Ožu 2013
- Poruka
- 3,458
Ma nek budu jos malo da se sminkam izgledam pametnije s njima:icon_rofl::icon_rofl:
Ma pametan si i bez njih.. rofl):
Moram si i ja nabaviti jedne, el pomaže kod cura? wasntme):
Ma nek budu jos malo da se sminkam izgledam pametnije s njima:icon_rofl::icon_rofl:
Ma pametan si i bez njih.. rofl):
Moram si i ja nabaviti jedne, el pomaže kod cura? wasntme):
Jos sam ja mali trebam puno ucit al bitno da imam volju za neke stvari:
Malo pomazu kod cura al nisam primjetio nesto previse sta ce tebi ti imas curu drz to sta imas i zeni se da te malo grije dok je jos ovak prohladno:icon_rofl:
S obzirom na svoje godine znaš dovoljno..:icon_jook:
Ma znaš ono kad krene više cura oko tebe i onda tvoja se pokaziva u najboljem svjetlu, ne smeta joj ništa, pipka oko tebe, mazi te i pazi... Ovako ubi Boga u meni..:icon_axe: rofl): :icon_rofl:
Slazem se s tobom sta vise cura oko tebe ova je onda bolja prema tebi:
Pa vidiš..Moram ići po naočale, terorizira me...: rofl):
Pozuri sto prije:icon_rofl::icon_rofl:
Evo baš sam joj ovo ispričao i sva mi neka umiljata postala i brižna..wasntme)::cool2:
Morat ces ti njoj vise stvari ispricat bit ce ti jos bolja samo pazi nemoj pretjerivat da ne dobijes obrnutu filozofiju onda si :icon_axe:
Ma ono samo ponekada kažem ''ajme što me one cure tamo gledaju'' i onda ona poludi pa men bude ljepo..samo da ona ne okrene taktiku tu moju u svoju korist, ipak je to žensko..:icon_pray::icon_lol:
Da vam presječem ovu raspravu o curama
Bučo, ipak si bil u pravu, malo je krupniji unutarnji navoj, pa po tome Šima znaš kakve šerafe moraš tražiti
Ah te cure, ja več sretno zaručen 3 god i ništa mi ne fali Nesmijem se buniti da mi nebude još bolje
E ŠANANA, ja sam ti ovak ko malo staromodan što se tiče toga i onda nema djeljenja kreveta prije braka!
Bučo, ma naći ćeš ti sebi već neku, samo strpljenja.. Jedna prođe druga dođe, samo strpljenja..Dođi malo u moju okolicu pa da te udam vamo..:icon_lol:
Znaci nista prije mraka dobro nek ti bude i ta izjava:icon_rofl::icon_rofl:
Budem moro malo doc al prije moram ic malo medimurke vidithappy):
Kako mi dečko ne vjeruje..:icon_exclaim: al ozbiljan sam što se tiče toga, još nisam bio kod nje u kući (tata opasan, bivši policajac i sadašnji miner) :icon_lol:
Ma imam ja sestru taman za tebe..happy):