• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MrSima14

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
A sad si ga lupio s ovim ništa prije mraka..heheh :)

Ovo kod mene je gotova stvar tako da onda sve može. Da je novaca i bolja situacija bilo bi i svatova :)

Bučo, ja sam mislio da si malo stariji...kad ono, momak tek u 20.-oj :)

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Bučo, ja sam mislio da si malo stariji...kad ono, momak tek u 20.-oj :)

Ma ja jos uvijek kao momcic zivim ljepse mi igleda ta brojaka pa zato je se drzim:D:
Jos malo pa cemo zaokruzit na 25 al kad obrijem onu sirotinsku bradu jos bi me teta trazila u kladionici osobnu zato moze 20 ostatak cemo zaboravit:(happy):

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Ma ja jos uvijek kao momcic zivim ljepse mi igleda ta brojaka pa zato je se drzim:D:
Jos malo pa cemo zaokruzit na 25 al kad obrijem onu sirotinsku bradu jos bi me teta trazila u kladionici osobnu zato moze 20 ostatak cemo zaboravit:(happy):

Možemo te zvati čiko..:icon_lol:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Možemo te zvati čiko..:icon_lol:

Pa nisam valjda tolko stariji od vas dvojice a to necu cut od nikog cak me i mala djeca znaju pod bučo mamicu im poljubim:icon_rofl::icon_rofl:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Pa nisam valjda tolko stariji od vas dvojice a to necu cut od nikog cak me i mala djeca znaju pod bučo mamicu im poljubim:icon_rofl::icon_rofl:

Ma neke 2 godine..:)
Al ne budeš ni od nas čuo čiko..Budeš ti naš Bučo i to je to..:icon_lol:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ma neke 2 godine..:)
Al ne budeš ni od nas čuo čiko..Budeš ti naš Bučo i to je to..:icon_lol:

Ma nije to strasno 2god taj nadimak imam od svoje 5god i ostat ce do kraja zivota vise ljudi me zna po nadimku nego pravim imenom:(happy):

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Tako sam i ja Šima od negdje 8-9 godine i profesori me u školi čak tako zvali..Kad me neko zove imenom uopće se ne obazirem.. :icon_lol:

Nego moja poteznica samo čeka šarafe, i još ne znam hoću je prešrpicati u crno, ovo je samo temeljna boja...:^):
dsc0025dt.jpg
[/URL][/IMG]

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Auu, znači lažeš nas pomalo...:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Ja gazim prema 24, no u srcu mladi 13-godišnjak:biggrin::biggrin:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
@sanana jos ja nisam puno sebi ni oduzeo ko ti:icon_lol::icon_lol:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
hehehe...to tak meni ponekad po ponašanju pripisuju, vele da se ponašam ko malo djete:icon_lol::icon_lol::icon_lol:no nek im bude:biggrin:

ŠIMA...jaaaaviiiii seeeeee (mora da je otišao spavat):pig:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Molim lijepo to ime je zauzeto... :(wait):

Potpisujem :icon_lol:
A kad si se već toliko trudio, opituraj ju u crno :icon_smile:

Joj čiko ispričavam se, a sad se osjećam baš neugodno :(blush): Al mislili smo ga zvati čika Bučo

A budem onda, svakako ću nosače farbati od blatobrana..:)

Ljep pozdrav i dobrodoša..:icon_pidu:

Stari novi člane, hvala vam..:(hi):

ŠANANA i Bučo... Ma ošo ja spavat, štać kokoši otišle pa idem i ja..:icon_lol:
Dečki pa prihvatite svoje godine, niste cure pa da morate imati manje, kad pitam neku curu par godina zaredom koliko ima kaže 20, 5 godina za redom... al ako se osjećate tako mlado to je vrlo pohvalno..:p: ja se osjećam ko da imam 30..:(sweat):

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ja sam samo Bučo nikakvih dodataka vise naravno da se osjecam mlad i to jako ko pile a ono voli oko mami gledat:icon_rofl::icon_rofl:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Jao kakve su tu misli.. :(giggle):
Onda će mo ti morati pronači neku stariju curu, još bolje neku bogatu udovicu koja će ti ostaviti mirovinu..:p:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Jao kakve su tu misli.. :(giggle):
Onda će mo ti morati pronači neku stariju curu, još bolje neku bogatu udovicu koja će ti ostaviti mirovinu..:p:

Mislio sam na mlade mame izmedu 20 i 25 god pusti te jako stare koke:(giggle):

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Ma nisam izbirljiv jedino ove dod 45 na vise mi nebi odgovarale do 45 moze moze:(giggle):

Sad bi ove od 20 do 25, pa na kraju može i do 45.. Jesi neodlučan..:icon_mrgreen:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Sad bi ove od 20 do 25, pa na kraju može i do 45.. Jesi neodlučan..:icon_mrgreen:

Ma nisam nego ti nisam mislio odmah sve rec al si me povuko za jezik pa sam moro:)

Najnoviji postovi

Na vrh