Onda nista od ovih sarafa onda trazi duze ak je to tak debelo jer tolko i imas sarafa vani mozda malo vise!
I mislio sam ih tražiti, a trebali bi postojati duži za kupiti jer inače kako je to bilo onda na traktoru, a vjerujem da će metoda biti tvoja, zavariti i skinuti, al čekam da muhaničar stavi sliku od ključa, pa možda i taj sistem iskoristim.. :
Ovo je klasika kak mora bit ovo sta se zasarafljuje neznam da ti je ovo plocevine sastrane 1cm debljine to je tanje cini mi se tak da skini one matice gore sta su sad zasarafljene i tanje matice gore i vozi!
Ja sam mislio da je ona sta samo okreces pa imas i gornju i donju da ukradem skicu si da sebi napravim takvu i ja imam donju klatecu al nisam nesto odusevljen njom neznam vise mi se svida automatska!
Kolega aj stavi saraf jedan do drugog probaj stavit navoj u navoj ovaj kraci navoj u ovaj duzi i slikaj meni po slici bas ne izgleda da imaju isti korak navoja ili je moja dioptrija u bananithink):
I meni se čini da nije isti korak navoja, a bil sam tak siguran da je :icon_eyes:
Onda jos nemoram mijenjat naocale jos su dobrerofl): hvala na slici:
Ma možeš ih skinuti, vidiš kako imaš dobar vidi, što bi se reklo ''oko sokolovo'' wasntme): hi):