bduda
Član
- Tu od
- 24 Stu 2013
- Poruka
- 71
Paše jedino ovaj novi brzi a originalni ne pašePozdrav svima ,jel paše anlaser sa t 40 na 52 jku,pošto mi se razletio zadnji dekl gdje ide osovina što ulazi u zamajac
Poslano sa mog HummerLE koristeći Tapatalk
Paše jedino ovaj novi brzi a originalni ne pašePozdrav svima ,jel paše anlaser sa t 40 na 52 jku,pošto mi se razletio zadnji dekl gdje ide osovina što ulazi u zamajac
To bi bilo od malog ursusaJel ovo možda lonac od 52-ojke?Našao sam dva komada na auto otpadu pa uzeo za torpeda i za mlin
http://imagizer.imageshack.us/a/img921/7438/l7ceTP.jpg
Gdje se može skinuti radionicki prirucnik, ako imaš neki link. HvallaProbaj ak ti netko uskoro tocno ne odgovori eliminacijom,prvo vidi cijevi sta idu s razvodnika di koja ide i ako ima dvije koje nisu nigdje trebale bi bit te a sta se tice rucica isto gurnes svaku dok na tu iza ne krene slinit ulje i cujes pumpu da teze malo radi ili skines najjednostavnije radionicki prirucnik i tamo imas sve,tak ja radim jer nakon svih filozofija i savjeta neznas vise jel to svemirski brod ili traktor. ja sam konkretno kupio 82ojku prije nekih godinu i pol, naizgled super ali nisam tada znao nista o traktorima uglavnom drama od hidraulike do kardana struje itd,tek tolko da radi osim motora koji je dobar izuzevsi pumpu goriva koja tu i tamo ne curi, sad je sve manje vise rijeseno ali nakon muke isusove,youtubea,kupovanja nepotrebnih dijelova itd itd. Dakle prirucnik je majka ak nisi mehanicar jer nije bas komplicirano