uz taj motor sam dobio njegovu korpu i lamelu,cak i novi auspuh :smile:
Svaka cast kad si mogao da nabavis taj nov motor???? Samo nasrafi to sve na tvoju 52-jku i dobices dosta jaci traktor...
pozdrav ljudi imam jedan problem nasao sam rusa 82.onaj noviji tip nisu neke pare traktor je u dosta dobrom stanju i sve je ispravno i radi na njemu nigdje nije masan ni nista bio sam sa covjekom koji ga prodaje i kaze mi covjek da garantira za njega.kaze da ga nebi prodavao da ga nemora treba mu neki jaci traktor a posto jos nisu sjeli poticaji nema dosta za njega.a moj stari nece nikak rusa on bi si uzeo ursusa 360.sad neznam sta da radim pa ako mi moze ko pomoci u dvojbi.evo slika tog rusa
pa to i ja mislim isto i uz to je i jaci i sve.samo moj stari ima nekaj protiv njih kaj su neugodni za raditi jer su kruti i to...jer je on prije imao onu 52-ku kad je kirjal za sumariju.pa je on unistio taj traktor pa je par zadnjih godina stalno sarafil po njemu pa sad nema volje za njega...
ma ja mislim da ce ipak rus doci na doviste...:icon_e_biggrin:Taj traktor uopste nije veliki potrosac kako svi govore.. Ja imam nega i Rakovicu 65 i dosta puta smo se uverili da trosi manje od Rakovice a vise posla uradi....
I za Belarusa je izuzetno lako naci delove i nikako nisu skupi to nemoj da te zavarava... Uzmi Belarusa i bices zadovoljan siguran sam....