Ljudi hvala sad kužim ta ručica očito oslobađa neku kardan ili uključuje i pogon preko kotača nezz. Ali opet mi je bio problem i ta ručica koja uključuje kardan na stražnjoj desnoj strani ima kao neki amortizer. Meni je bilo čudno što kardan se vrti non stop bez obzira dali bio uključen ili isključen.Znam da vrtnju može uzrokovat kolanje ulja po mjenjaču ali on je non stop zategnut ne možeš ga zaustavit rukom. Ali stvarno sam našao jednog rusa 82 za 35000kn 83 godište traktor izgleda odlično nigdje izubijan mjenjač sređen, gume zadnje nove 18.4 34 ručna kočnica i kočnice dobre ali je 180km od mene. Prošao sam čitavu Slavoniju i nagledao se svako jakih traktora ali potrebna su dodatna ulaganja. Jedan po solidnoj cijeni od 23000 kn trebaju mu gume zadnje te treba sredit elektriku pregledat mjenjač te nekako svakako složit ručnu kočnicu jer bez nje na brdima ne mogu biti i složit instalaciju te je još 240 km od mene a prijevoz je papreno skup. Ljudi ako znate da neko prodaje u blizini Varaždinske županije slobodno pišite.:smile:Savo mislim da kolega brka ručice za kardan sa ručicom sa leve strane pod sicom ta mora biti okrenuta prema napred da kardan radi ali se uključuje kod ugašenog traktora .
Ili molim vas ako može neko poslikat te ručice i stavit opis za što šta služi jer sam stvarno naviko na T-40 koji je po meni solidan traktor ali nije za mene više pošto bi ga rasturio tarup. I ako može objašnjenje za čeg služi ona 4 ručica od hidraulike koja ne ide direkt na razvodnik hidraulike nego kao neki ventil koji nezz za čeg služi. Unaprijed oprostite što pišem 2 posta ali u jednom mislim ne bi bilo pregledno happy):angel):
Posljednje uređivanje od moderatora: