super si prošao.......ja kada sam uzimao djelove za rusa, sve je bilo duplo jeftinije nego kod nas, neću samo spominjati ime firme, da se netko nenaljuti.......
neznam što očekuješ od rusa, kada su ga kombinati imali, tada su bili među jačim traktorima, 52ke i ta 82ka što si gledao, i ja sam ju imao.......kod mene je trebalo par sitnica samo uraditi, i služio bi me godinama.........al eto, nisam htio na njemu ništa raditi, jer neradim puno zemlje, stignem sve sa fergusonom napraviti......a ove godine ću nadam se uzeti još nešto i opet ću raditi fergusonom........
a ti gledaš rusa za 10 jutara.......ma što što će ti malčer od 2m, koji ako je pravi profesionalni, rus neće moći tjerati, ove lakše može, al u pravom grmlju ne, sa velikim batovima, bez 100ks ništa........
ako radiš sa malčerom, ja bi odradio sa T40 kakvog si imao, i malčer sa pomakom, da nemoraš voziti po grmlju kojeg malčiraš, nego da radiš bočno i širina malčera od 140cm je OK.......a takvog bi vukao i moj ferguson..........i netreba ti ništa više.......
realno kako cira92 kaže, 5-6000 eura za nekog boljeg rusa je malo, a ferguson se dobije dosta dobar za tu cjenu.........za boljeg rusa trebaš malo podebljati novčanik.......još pogotovo ako ideš raditi usluge, pa da imaš nesiguran traktor i da ti 2 puta stane na jednoj parceli, pa nitko te više neće ni zvati.........bolje i manji, al da ljudi vide da imaš dobar stroj, na oko mušterijama ljepše izgleda, a i ti si sigurniji.........da ćeš posao završiti.......vjeruj mi, svega sam imao.......