Pozdrav svima,od nedavno sam vlasnik stare 52-ke sa čoškastom haubom,imam pitanje u vezi kvačila kad ga stisnem i pokušam ubaciti u brzinu imam osjecaj da bi zupčanici mogli krčati zauvjek:icon_eyes: znači tek kad idem silom ubacim ga u brzinu i traktor cimne naprijed i ubaci,nakon toga u mjestu sve brzine se šaltaju odlično,podešavao sam na onoj poluzi od papuče kvačila i uspio sam umanjiti krčanje i donekle taj trzaj kod šaltanja,ali i dalje zupčanici ne staju.
E...sad...po meni su to simtomi stare korpe koja ne odvaja,(ili ju je potrebno podesiti) dali se to može riješiti podešavanjem ili je potrebno mjenjati kvačilo?
Interesira me za ulje u getribi,ovdje san našao da može i motorno i hipenol 90?Prevađao sam sa ruskog i po prijevodu ide sae 90(kao npr.. hipenol) a motorno kao opcija ako nema drugog?
E...sad...po meni su to simtomi stare korpe koja ne odvaja,(ili ju je potrebno podesiti) dali se to može riješiti podešavanjem ili je potrebno mjenjati kvačilo?
Interesira me za ulje u getribi,ovdje san našao da može i motorno i hipenol 90?Prevađao sam sa ruskog i po prijevodu ide sae 90(kao npr.. hipenol) a motorno kao opcija ako nema drugog?