matozdenci
Dobro znana faca
- Tu od
- 28 Kol 2014
- Poruka
- 1,821
Dugo ja pratim oglase i čekam priliku u kojoj bi kupio 82-ku stari tip,uglavnom su svi do ovoga bili u katastrofalnom stanju,osobito limarijski,eto,ovaj je ispunio moja očekivanja.
Dobro si ga nanjušio nema što,jel to prednji desni reduktor mjenjan komplet,vidi se razlika u boji.a još ima orginal stari alnaser 😁Dugo ja pratim oglase i čekam priliku u kojoj bi kupio 82-ku stari tip,uglavnom su svi do ovoga bili u katastrofalnom stanju,osobito limarijski,eto,ovaj je ispunio moja očekivanja.
Gde mogu naci ceo ovaj katalogOvo su ti kombinacije guma na Belarusu sa original pr. vučom. (Ako ti to što znači).
Gde mogu naci ceo ovaj katalog
A jesi li probao nazvati u Masivu Bjelovar, imaju dosta dijelova za MTZMa nisam htjeo,hoću da bude što više u orginalnom stanju,sad trenutno mućim muku s prednjim žmigavcima,nisam ih našao u orginalu,a i s onim grlima gdje idu žarulje za osvjetljenje istrumenata!
Ma našao na ebay-u tapacirunge,nisu niti skupi oko 15€ kvadratPozdrav forumaši, evo da se i ja pohvalim sa ovim kupljenim rusom. Kupljen prije 15 dana, uskoro kreće u šumu. Nego Mato, gdje si nabavio onaj lijepi tapecirung, naime planiram nagodinu farbanje traktora pa bih i promijenio tapecirung. View attachment 55260 View attachment 55261 View attachment 55262
Ma jesam,ali nema nitko,našao sam ih preko ebay-a 2 žmigavca koštala oko 40€,ali original su!!A jesi li probao nazvati u Masivu Bjelovar, imaju dosta dijelova za MTZ
Poszdav,novi sam na forumu,jedva sam ukapirao kako da se registriran. Čitao sam neke forume koje sam našao na Google i vidio da ode ima ljudi koji jako dobro poznaju MTZ 82 i ostale ruske i beloruske traktore. Ja imam 82ku,kupio sam je prije 3 godine u lošijem stanju i sređivao je komplet. Sad bi pravio prikolicu za šumu ali sa vlastitim pogonom tkz. kardanku. Problem mi je uskladiti pogone pa me zanima da li je ko radio za 82ku kardanku i od čega je koristio diferencijal.Ako ti uredno radi automatsko uključivanje onda bi gume mogle biti u nesrazmjeru .
Hvala na pomoći,potražili tu temu!Pa imaš temu 'pogon prikolice preko diferencijala' , tamo je dosta pisano o tome.
A pošto se radi o 82ki ona ima nešto brži kardan u režimu preko mjenjača pa se mora staviti reduktor otprilike 2:1 , opet sve zavisi od prenosnog odnosa diferencijala i obima točkova. Ali to ti je neka okvirna mjera.