• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mtz 52-82 (popularni BELARUS)

Branko DM

Novi član
Tu od
11 Ožu 2026
Poruka
2
Pozdrav svima. Imam Mtz 52, uzeo sam ga bio je u losijem stanju, pa se radila generalka, novi hladnjak, crijeva, termostat, vodena pumpa kvačilo, gume, kočnice, glava volana i sto cuda jos. Sad imam potencijalnih problema, traktor pali i radi, vozi ali mi se događa kad ga upalim da dimi bijelo jedno 10ak sekundi, tlak mu je malo ispod 3 bara, a događa mu se da kada se vozi i ugrije se, da nece upaliti, tj jako teško vrti. Kada ga ostavim da se ohladi, upali, ali ne veselo.

Branko DM

Novi član
Tu od
11 Ožu 2026
Poruka
2
Dizne su isto nove stavljene, mislim da nije do paljenja, upali prvo paljenje bas na zub, čim prestane taj bijeli dim nakon desetak sekundi, on prima gas i malo baci crnog dima, u voznji sve normalno. Jedino kad ga ugasim dok se malo ne ohladi jako tesko vrti. Budem probao jos alnaser promjeniti da vidim sta cu dobiti. Trenutno je gore onaj zamjenski po 100 eura kakve sam imao na indosima viljuskarima i isto su mi pravili probleme. Hvala na odgovoru Savoris, vidim na forumu da ste pravi znalac ovih traktora!

I primjetio sam na cijeli dan voznje mi nestane oko 1-2 litre vode u hladnjaku, a po nivou ulja ne vidim da mješa ulje i vodu

Najnoviji postovi

Na vrh