Imam jednu kombinaciju koja je na klimavim nogama, cisterna od cca 5 m3 ali nešto se rasteglo oko toga. Ovo s varenjem mislim da neću. ČEkam još neke informacije. Ima neki čovjek metalnu cisternu od 2m3 za lož ulje ali nije korištena.
Tih cisterni za lož ulje dosta. Ljudi to masovno izbacuju, samo pitanje je koliko se to može kvalitetno očistiti od lož ulja i kako
(osim pjeskarenja).
Eto, samo da ti kažem da smo postavili cca oko 1000 m1 folije sa cijevima ispod. Radi nekih kombinacija morao sam ići malo drugačije....odustali od potpuno ručnog postavljanja (slomili bi kičmu). Traktorom sa nekim strojem su napravljene gredice, stavljen najlon širine 1 m tako da je ukopan po cca 15 cm sa svake strane. Ispod najlona su dvije cijevi za navodnjavanje. Razmak kapljača 15 cm. Ići će trored. Razmak između sadnica je 20 cm a razmak između redova 20 cm. Od folije do folije razmak je cca 1 m. Jučer smo posadili cca 800 komada, sutra ćemo još oko 1500.
Ukupno ima 23 reda folije dugih po 78 metara. KAd bude sličilo na nešto pošaljem ti slike
Pozz