I
ihorzic
Guest
Pokupilo prašinu a što je gora stvar , izvezao na zatvorenu brazdu pilećeg gnoja oko 15 prikolica i sad se navlažilo i vjetar nosi parfem po mjestu da i meni smeta.
Pokupilo prašinu a što je gora stvar , izvezao na zatvorenu brazdu pilećeg gnoja oko 15 prikolica i sad se navlažilo i vjetar nosi parfem po mjestu da i meni smeta.
katastrofa - a kiša neće pa neće ,..
Baš tako.......:supz::supz:
Evo mene ja se dobrovoljno javljam....:mrgreen::mrgreen:
kaj,kao konj..:scratch..uh,ko bi te napojio....:lol:
Markec,pa to je predivno :supris::supz: to je van konkurencije najbolji dvorišni detalj koji sam ja vidiorayer:rayer:,fantastično.
Razmišljam nešto da opituram ovu svoju gvožđuriju pa da je izložim u avliju kao suvenire,bemti imao sam negdje i jedan tkalački razboj......
Tkalo svakako u zatvoreni prostor, gdje mu je i mjesto inače. Idealno u prostoriju gdje se družite i kafenišete, pa ga premazati lanenim uljem.
Kod dvorišta je uvijek problem raspored. Prvo napraviš pečenjaru, pa zatim oko nje i sjenicu, pa kraj sjenice fontanu, onda i parkić... Na kraju kad sve staviš u jedan kadar, vidiš da to nije to..
Mora se sjesti vani, vidjeti što se ima od materijala i ukrasa, isplanirati površine i krenuti tim smjerom..
Paziti na puhanje vjetra, na količinu sunca, buku s ulice, privatnost od pogleda..
Nije ni čudo što dizajneri eksterijera uzimaju puno para za svoje ideje..
Trebalo bi otvoriti novu temu o uređenju eksterijera..
Lijepi pozdrav!
Moj poglavica..:lol:
View attachment 2896
Strašnu volju ima, neporecivo, samo postane problem kad nema što za radit'.. Onda sam ja na tapeti..:madmana::lol: