radio sam do sada sa psk 4, samo nije imala kutije za gnojivo, nosio 533 bez ikakvih problema.....e sada, nitko nije imao sa kutijama, da probam zakačiti i da vidim kako će raditi s njom, pa sam odlučio kupiti, pa što bude.....stara bez kutija je još uvijek kod kuće, pa ako neide, nastavljam po starom, bez kutija.....
da vući će ju bez brige, mislio sam na nošenje, zbog same hidraulike i dizanja prednjeg kraja.....ako nebude problem za hidrauliku, onda mogu naprijed staviti 2 utega od mtz82 što imam, oba imaju 40kg.....na 533 bez kabine kada sam nosio špricu 440l, onda sam stavljao jedan uteg, puno je bolje bilo nego bez utega.....a na 533 sa kabinom, nisam ni morao stavljati uteg za istu špricu....al nemoram ni puniti kutije, u svaku po 50kg i dosta.....mislim da u jednu stane oko 100-110kg 15ice....
542/549 mislim da imaju hidrauliku kao i 560, tako da bi trebali nositi bez problema, i još je teži traktor....
sa 560 nebi htio sijati, jer je veći i neokretniji traktor u odnosu na 539.....
još bi volio ugraditi hidraulično prebacivanje markira, onda bi bila kompletna......