Imam ga 3 godine i za sad je sve OK. Radio sam i s folijom od 750 na početku, a kasnije od 500mm.zoran kaže:kakva su vam iskustva i mišljenja o ovom omotaču?
Neispravan link obrisan!
Neispravan link je obrisan!
A kak ćeš s 539 omatati bale?ŠANANA kaže:
A kak ćeš s 539 omatati bale?M.M. kaže:
M.M. kaže:Imam ga 3 godine i za sad je sve OK. Radio sam i s folijom od 750 na početku, a kasnije od 500mm.zoran kaže:kakva su vam iskustva i mišljenja o ovom omotaču?
Neispravan link obrisan!
Neispravan link je obrisan!
Kupio sam ga u Panex AGM-u. Imao sam jednu reklamaciju. Ruka koja prima balu bila je savinuta pod krivim kutem...tako da balu nije primao cijeli ovaj luk kako se vidi na slici, nego samo vrh luka i znalo se dogoditi da probuši foliju. Na moje ugodno iznenađenje za nekih 2 tjedna sam dobio novu cijelu ruku.
Nisam imamo nikakvih kvarova, za sad radi super.
Jel znaš možda kolika mu je cijena sad?
bbrane kaže:
ŠANANA kaže:mario, hočeš reči da kipera ima, a samo utovara nema, pošto veliš da kad ti dovezeš neomotanu, ove več on omota što je gore, e onda dal ju skipa dolje da ti staviš neomotani il moraš ovu pustit pa ovu maknit, pa ponovo ovu uzet i stavit gore :scratch :scratch
ovo je dobro doma omatat ako bale voziš na prikolici jer se znaju probušit i odma je stavit na svoje mjesto i više je ne diras