a jesi se nahodal,to je snaga volje
UHH nahodo sam se mogo bi do mora stici:icon_oak:
a jesi se nahodal,to je snaga volje
danas išel orat uslužno i napravil jednu snimku...
oranje ide perfektno ,bila livada , gazda se ne zmisli kad je zadnji put orana , sigurno 50 godina
[YT]v=gD2unONkC0g[/YT]
Lijepo se ore samo to bi trebalo odma posijati.
Ja sam 20 prikolica po 4 tone, to bi bilo nekih 80-tak tona po jutru.. i bačeno 120kg URE-je te zaorano, e zamisli onda kako Zeko kliže! Koliki je ovaj tvoj plug? I el ti blatobrani nisu preblizu točku? Moraš se oženiti i onda žena za tobom mete jarak da bude čist!! :icon_lol:
uuu, onda si dobar, ako ideš 80t po jutru...
da se nesi zeznul po pitanju količine gnoja po prikolici?
ja sem računal da je u ovu moju išlo 3,5 t gnoja, el u tvoju više stane?
morem si misliti kak kliže i kak duboko oreš...
Lemken je 16"
Blatobrani su i više nego preblizu, ali drugačije nejde jer nema mesta!
HEHE, nemoj biti lud???pa zar je tu ženi mjesto??
bolje nek bude ovakav
Koliko je to siroko i kako tu prihranjujes i spricas?
Ovo desno nije tvoje? A vidim i tamo lijevo nesto zapusteno. :icon_e_wink:
Ne znam, nisam nikada vagao, ali eto 4 je tone, ti svoju računaš da ima u njoj 3,5t, a isto je 4t onda neka i kod mene mude 3,5t i to je 70t po jutru! :biggrin:
Orem ga u jesen 30cm, bez špere ne može ni 15cm sad u proljetnoj bradi je išao nekih 20cm, al tu je još dodatno malo kišica pa je i ona povećala proklizavanje, ali ide i još se orala lucerna, sabita zemlja, tvrda..happy):
Pa to skoro moj Zetor vuče...El ne bi mogao tri brazde 12'' to je samo 10 cm veći zahvat? :^):
Pa bome tako u blatu ćeš ih polomiti..wait):
čuj mora žena nešto raditi, a ne da bude odmorna kad ti dođeš umoran kući...:icon_rolleyes:
HEHE, prijatelju, vuče tvoj i 3X12, JA TI TO GARANTIRAM!
samo kak i gde!
PREVIŠE SEM IZORAL RALI TE ZNAM RAZLIKOVATI PRAVO I KVALITETNO ORANJE OD DIVLJANJA PO ZEMLJI TJ. LOŠEG ORANJA!
Imal sem ja V&N na 12" podešen i oral 3 sezone s njim, plug ko curica, ali nije to to, nije išel do prave dubine u jesen i problem su mu bili bregovi
vjeruj mi, ovo je idealan plug za 7340 u ovim mojim uvjetima!
ako nisam do sad uz razumno teranje, neću ni ubuduće polomiti ako se dogodi nešto neplanirano...
hehe, nemoj biti lud, ima žena drugih obaveza!