To je takva zemlja. Jos je ovo dobro kak zna biti. Kad uđes u brazdu ko kraja se ne prekine. Sirina je 40 dubina oko 30. Probal sam ju orati sa 2x10 ista stvar ne rasipa se ni malo. Tu ide kukuruz na proljece. Prek zime se nece nista osipati takva brazda doceka proljece. Sreca pa imam samo taj komad takav.
Nema sanse ako ga spanam jos je puno gore. Neide ovo tesko jedino kaj ruzno izgleda i tanjuranje traje duze nego oranje. Smrti si pozelis dok potanjutas. Ove godine planiram probati sa raoulom na nekim zemljama pa mozda i ta dođe na red.
peteracing- koliko je cola plug?
Nema sanse ako ga spanam jos je puno gore. Neide ovo tesko jedino kaj ruzno izgleda i tanjuranje traje duze nego oranje. Smrti si pozelis dok potanjutas. Ove godine planiram probati sa raoulom na nekim zemljama pa mozda i ta dođe na red.
Sima, o čemu ti pričaš..549dv ide bez problema s imt756 vk. Nego mene mući zadnja peta na brazdi..izbaci mi plug van..dali je istošena moram negdje izmjeriti na novijem..ili je u nečem drugom problem. Zna li netko??olt 2x10, nemam veći za njega, probano i sa IMT 2x12nk od jednog kolege pošto moj IMT 2x12vk ne može zakvačiti, kratak toplink i ne bi ga mogao dovoljno dići kada bi ga zakvačio..
Sima, o čemu ti pričaš..549dv ide bez problema s imt756 vk. Nego mene mući zadnja peta na brazdi..izbaci mi plug van..dali je istošena moram negdje izmjeriti na novijem..ili je u nečem drugom problem. Zna li netko??