ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
koliko je to cola 14 i daj nam raci kako se ponasa plug sa lemezima koje si navarivao?
Da, 14" je plug.
Sad ulazi u zemlju na pol metra dužine , malo je tže za vući, ali nije pretjerana razlika i kad je baš tvrdo vidi se da plug malo poskakuje dok trga tvrdi taban dolje. Zadovoljan sam:weedman:
@ŠANANA:a kaj se baš moraš okret na putu,nebreš malo veče uvratine ostavit?
Inače to mrzim kad vidim kak se neko okreče po putevima,u mom kraju skoro svi,ali eto je izbjegavam to,jer vidim kakvi putevi postaju zbog toga,to je graba na grabi...
Kak se vi ostali okrečte dal po putu ili stavite veče uvratine?
Ja se okrečem uvijek po svojem ako je recimo iznad mojega livada ili nečije žito posijano ili slično, ali ako je put, izlazim na put i okrečem se po putu, uostalom vidiš na sliakma da je put netaknut i lijepo je uvratina izorana.
Tako je ispred svake moje njive, put ko asfalt, ima zemlje, ali to je nbitno za poljski put, put je ravan i nije izoran jer to je najviše kaj mrzim od svega dok frajeri oru do samog puta i kreću u brazdu iz samog puta, pogotovo ovi s 3 i više brazdi, sjebu put da je to strašno, e to je ono bitno, a ovo kaj ja radim može biti samo za svaku pohvalu...tak da...dasu samo svuda putevi ko ispred mojih njiva!