Crni MARIO šta to uradi od tog lijepog ravnog poljaevo jedan video mog zadnjeg zimskog oranja i par slika
može koje mišljenje o oranju?
Posljednje uređivanje od moderatora:
Crni MARIO šta to uradi od tog lijepog ravnog poljaevo jedan video mog zadnjeg zimskog oranja i par slika
može koje mišljenje o oranju?
Ne kažem za Mariovo oranje danije doro obrađeno nego samo danije lijepo za oko aija sam ponekat tako lijepo složio oranje dame bilo sram samog sebe,UČIMO SE DOK NAS BUDEma nema veze iako je vako uzorano sredice se to nego kad nije nastelan plug lose ore tesko ga vuce traktor trosi vise goriva al sta je tu je
ja nisam mogo vjerovat koliko ljudi nezna nastelat plug to kad prodjes kraj njive mos prebrojat brazde ali to su stariji ljudi koji misle da su u pravu i jos nemaju oni toliko zemlje pa da znaju to je sve po 1 do 2 hektara
bobo koliko radis zemlje
ja sam isto tako štelao plug i zatezao španere kao ti bučo onda sam ovdje pročitao da mora iči bez španera probao sam bez njih i totalna razlika ljepše slaže bolje rasipuje traktoru je puno lakše
Druga vrlo bitna stvar je razmak zadnjih tockova.
, najednostavnjia škola je kultivator ,,,:lol: kad se naučite orati sa njime onda neće biti problem ni sa bilo kojim plugom ,,,, a zašto kultivator ,,,,,, zato što svako loše štelanje pluga trpi kičma ,,, a kada osjetimo da trpi kičma onda gledamo što ne valja ,,, e tu se najbolje uči ,,,,,,,
Eto ako neko želi ispitati da li zna naštelati plug neka proba sa kultivatorom ,,, to ti dođe kao simulator :lol: :