MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
Ima i do zemlje.. Imamo iste OLT plugove i kod mene u težoj zemlji ne može zatrpati kuruzovinu 100% kako god ga podesio.
Airbox jel ne stignes vise psenicu posijati ako bude malo kise? Prekasno ti je ili?
@VuckoH, nemam slika di je zakopcan, ali eto slikat cu ga ovako.
]
Ja danas završio s oranjem kukuruzovine za pšenicu. Budući je jako lijepo ispalo, odlučih eksperimentirat..posijao sam pšenicu direktno na izorano.
To ti vrijedi samo ak traktor ima osjet vučnog otpora preko donjih poluga hidraulike (Ursus 335, Same Explorer...).Meni najbolja kombinacija pluga je kada ima kotac na zadnjoj brazdi, te ga se sa hidraulikom nivelira na istu dubinu, a kod bolcena za toplink se napravi urez za plivajuci polozaj. Tako hidraulika odrzava prednju brazdu na visini, a zadnju kotac prati uspone i padove, a toplink daje taman tih par centimetra koji su meni jako puno znacila na neravnom terenu.
Ima li kritika?
to , to ..hvala ti :icon_pidu:I
@puknuti, je si miss na ovaj ventil?
a kaj če mu povratna veza ako je dubina određena kotačem ?To ti vrijedi samo ak traktor ima osjet vučnog otpora preko donjih poluga hidraulike (Ursus 335, Same Explorer...).
Inače hidraulika nemre dobro održavati dubinu, jer nema povratne veze prek treće točke i prednji kraj pluga se stalno zakapa i ruje.