• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Ma kakvi izjalovio, nego jednostavno nije još stigao na red, ai moram mu nabaviti nove raonike.
A ovaj 756 VK s ovim nekim oltovim daskama radi odlično

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Haha nema te prilagodbe pluga za ac da ovo izore, ma da sam razmisljao napravit vinč na AC i koristit ga ko uteg i sa konjskim plugom vučenim sajlom orat

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Jer mi se pokazalo odlicno, orem u 3. brzini sve odradi sam bez guranja, plug ide do max u zemlju i blokada obavezno...sad cak i motor osjeti opterećenje nema da vrti u prazno...i kod vađenja krumpira mi se odlicno pokazalo, prije sam se mučio sa svime. Kod mene je zemlja teska za obradu ova je crvena ali je masna i baš zbijena...al sa utezima je to stvarno lakše naravno i metalni kotači

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
I ja orem u trečoj brzini samo što moja zemlja nije zbijena. U planu mi je ovu godinu prije oranja da i ja stavim utege na kotače.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ja sam se u ovoj kombinaciji preporodio i za oranje i vadenje krumpira, a ono malo sta me umori nije mi zao jer barem ima dubine

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Suho je, slika vara. Plug dosta dobro razbije zemlju tako da nema velikih gromada.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ne najavljuju baš neku kišu uskoro. A uz vjetar koji puše to bi moglo biti jako zanimljivo. Neznam kakva je zemlja kod tebe al da ja to napravim mogel bi pozvati Ruse sa topovima u pripremu za sjetvu…

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996
Suho je, slika vara. Plug dosta dobro razbije zemlju tako da nema velikih gromada.
To je pijesak? Izgleda mi da je zemlja dobra za obradu.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh