@Dado- prodao bi ti svoju, samo da mozes za novce koje trazis, u tome je stvar jelda? Ima puno dvostranih kipera, trazi se trostrani
@Milanee, lupetas stalno, prati raspravu al nemoj ih stalno usporedivati, imas svakakvih ispada.
Zasto bi uzimao 8t pa vukao s dva Zetora?
Pa uzmi odma 10t i kaci sva 4 i šlus!
@josip123- apsolutno se slazem s tobom po pitanju Tehnostroja, tocno to sto navodis je njihov problem!
Ta zavrsna kontrola proizvoda, a nade se i nekih vecih problema u osnovnim koncepcijama pojedinih modela.
Stari Tehnostroj, tamo do 2000. negdje ja potpuno drugi svijet.Okrenuli su oni plocu cini mi se.
A da ne kazem kud su podivljali s cijenom.
Sto se tice Brantnera i Oehlera, to je visi rang.
No njihova cijena je ta koja malo koci njihovu dospnost. Sve u svemu, manje prisutne prikolice u nasem okruzenje, ali samo zbog visoke cijene
Ako bi se mene pitalo, Pronar definitivno na prvom mjestu, nema rasprave za mene.
Odnos cijene i kvalitete najbolji za nase prilike!
To je toliko kvalitetna i dobro proracunata prikolica da ako si imalo smiren, pazljiv i razuman covjek sluzit ce te duugo vremena.
Kvaliteta zavrsne obrade je odlicna.
Probajte se raspitati za direktan uvoz iz Poljske, izaslo bi puno jeftinije.
Npr, Fliegl bih izbacio u startu odmah, samim time da je u osnovnoj opremi gola,gola...
Tek kad krenes u detaljnije usporedbe s ostalim prikolicama shvatis o cemu je rijec.
Naravno, Fliegl je takoder ko i Teh. podbacio u toj zavrsnoj kontroli.
A cijene su visoke, za obje navedene.
Leško je po mojem videnju takoder dobar izbor.
I odlican odnos ulozenog- dobivenog.
Sama konstrukcija je odlicna, moja jedina zabrinutost u njenom slucaju ide prema kvaliteti materijala.
Bojim se da se kroz odredeno vrijeme ne pocnu desavati cudne stvari na njoj.
Znamo kakva su dosadasnja iskustva s ovom firmom, ali mislim da im je ovo najbolji proizvod do sad.
Bude se njihov branitelj javil, prati on sve ovo.
Navodno je kocioni sistem, cilindar kipanja i jos neke stvari preuzet od istog dobavljaca kao i kod Fliegl prikolica.
Ako se ide na brzinsku i neophodnu realizaciju, moj glas ide za Lesko.
Ja sam uzeo polovnu prikolicu ove jeseni kao neko privremeno rijesenje, jer mi je bilo suludo davati 80,90 000 kn za novu slicnih kapaciteta u ovakvoj recesiji.
Naravno, volio bih imati ono, pic- pic prikolicu za sve pothvate, potpuno opremljenu.
Da znas da mozes s njome na cestu, u brijeg dol, a da si siguran.
Izbor bi bio Pronar definitivno.