Dydy
Član
- Tu od
- 6 Tra 2009
- Poruka
- 306
Trebam samo višekrevetnu sobu sa upotrebom roštilja i ja sam tu.
He he , stavicu tvoju adresu u privilegovane , naravno ako moze ta soba biti u istri a ne u dalmaciji !
Trebam samo višekrevetnu sobu sa upotrebom roštilja i ja sam tu.
Kad se glava uredi i vrati jel treba stavit sve nove sarafe i matice?
Pitam jer kod vecine automobila obavezno idu novi sarafi.
Ak bude glavu brusil treba pazit kod odabira dihtunga glave,jel ih ima raznih debljina?
Ak je to tocno zakaj niste vi koji ste to vec slagali rekli jer bu isel to kupovat i kupil bu krivo!!!!:icon_surprised:
He he , stavicu tvoju adresu u privilegovane , naravno ako moze ta soba biti u istri a ne u dalmaciji !
Važno je samo da je ona mlaka u vidokrugu hi):
Ak je recimo glava brusena 2 ili 3 puta kaj netreba deblji dihtung?
A sarafi mjenjaju strukturu i istezu se prilikom zagrijavanja pa bi bilo dobro stavit nove?
Kaj ne?:icon_scratch:
A sarafi mjenjaju strukturu i istezu se prilikom zagrijavanja pa bi bilo dobro stavit nove?
IMT 549 negdje oko 86.god proizveden, manje od 1000 RS ima i nije paljen oko 5 godina. Probao sam, doduše ne prejako okrenut motor na remenici radilice al čini se da je zapeko. Sad, mi trebaju savjeti. Ne bi raskopavo totalno. Koji je postupak najbolji? Dizne skinut i nalit ulja pa probat? Pišite :cool2:
Nema potrebe ni za jednim a ni za drugim.
To je bila kvalieta a ne ovo danas.
Koji dio ti je nejasan?:icon_scratch:Ak je recimo glava brusena 2 ili 3 puta kaj netreba deblji dihtung?
Kaj ne?:icon_scratch::icon_scratch:Nema potrebe ni za jednim a ni za drugim.
To je bila kvalieta a ne ovo danas.
Koji dio ti je nejasan?