Neznam @samko - istina,ona jako lijepo izgleda i cijeli nasad ti je prekrasan,za svaku pohvalu,međutim,ta težina meni nekako ne odgovara.Ja imam Mentu i Vedranu.I sada,na to gladam ovako - one su meni u prosjeku - prvi plodovi -dvijesto do dvijesto pedest grama,išla je prva na trdeset kuna.Jedna parpika sedam kuna.kasnije je cijena pala na dvadeset,težina se popela na tristo grama,pa je komad bio šest kuna.Sada je prodajem na petnaest kuna,a sada ima već i onih manjih,opet od dvijesto grama,neke i lakše,one šta su bila na pomoćnim granama,pa mi opet po komadu izađu na tri - četiri kune.A novonarasle sa težinom opet idu i preko tristo grama - naravno ne sve,ali sedamdeset posto i više su iznad dvijesto grama.To je zbog debljine stijenke,koja je kod tvoje vjerojatno tanja,pa ne postiže težinu koju bi po volumenu ploda mogla imati.No,ti vjerojatno znaš svoju računicu, možda ima nekih elemenata koje ja neznam pa nisam u stanju objektivno ocijeniti vrijednost hibrida koji radiš.Ja se držim svojih isprobanih,još sam jadan ove godine uzela u probu,i za sada ću na tome ostati,pogotovo jer ja Emeše u mojoj sredini ne bih mogla prodati.Barem ne neke značajne količine koje bi me potakle da je barem probam uzeti u pokus.