A
aleksa
Guest
e jel ti se na ovim flekama mokro nalazilo kao voda neka??? i ja sam imao slicne fleke i neki sok na njima tako nesto ???
evo i moje papričoze. do sada ni traga ušima ili sličnim nametnicima,vjerovatno zbog češnjaka kojeg sam ove godine posadio oko cijelog plastenika unutra. ali zato imam na nekoliko mjesta oštečenja kao da je vjetar napravio tragove od listova ili je ipak trips,nemam pojma.
]
Mislim da to nije uredu govoriti od proizvođača takve količine povrća, pa valjda je zdravlje ispred par sadnica paprike jebemu. Pogotovo ovome što ima svoj vrt, pa ako on neće sebi paziti na karencu bolje da ni ne radi, nek pusti korov.
Sve je OK (pročitao sam e-mail). Ali svakako pazite na bilancu kalcija, da se ne pojavi vršna trulež...Evo da se i ja "pohvalim", ili u mom slučaju osramotim...... Podvodni kraj, voda ležala, paprika prestarila u plasteniku, onda posađena zadnjih dana petog mjeseca van, pa ju kiša lupala, tuča jednom..... izvlači se pomalo. Sada kada joj je najkritičnije, opet moj propust ( doktore, još jednom izvini, jbg). A bude to sve na kraju dobro jer prije sredine rujna prodaje ajvarice nema....., manji prinosi, kvaliteta niža ali svaka škola košta....
dali se smije kada ima i cvijetove paprika ic stim sredstvima
dali mi netko može pomoći imam bakterioze u paprici i nisam nisam pametan s kojim sredstvom bi bilo sada dobro to rijesiti paprika je u cvatu a doljna etaža je ocvala
Hm, to još nisam vidio :icon_scratch:... koji je to točno proizvod?U poljo apotekama ne pronalazim malo pakovanje kalcij nitrata nego samo od 20kg, a to mi malo previše. Ali zato imaju pakovanje od dvije kg samog kalcija 19kn. ...