Ja nisam nikada niti radila ništa osim na dvije grane. Kad se samo sjetim koje sam proščenje imala prve godine - nikoga da mi pokaže, nikoga da pitam,onda sam se sjetila jedne znanice, ona došla,veli - uvijek ostavljaš vanjsku,unutarnju lomiš - tak, tak, tak ,tak......za par sekundi se okrenula i otišla. I ja opet nisam znala ništa. Kroz neko vrijeme sam saznala šta se dogodi dok spinciraš sve vrhove.Bilo toga što dalje nije raslo...i tak sam ja imala ipak krasne veeeelke paprike na dva stabla,ali sam imala i stotinjak liliputanki među njima koje se dalje nisu makle. Stručno sam ih ja.....ali sam naučila, malo - pomalo skontaš caku, i ide.....dominantnu ostaviš,recesivku lomiš.....i tak....i dopalo se meni to na dvije grane i na drugačije nisam niti pomišljala.Tih 700 kvadrata ja odradim bez problema, samo me taj jedan puta - ma dva,imala sam i jedne godine četiri reda, isto roga tako na grm povuklo.Više zbog nedostatka vremena nego što sam mislila da bude dobro ispalo.. Više sigurno neću.
Ma da, u to na slici nije ono što mora biti - nebih ja to tako nikada.I mreža košta, treba vremena dok se postavi, a nikada neće sve grane ući u oka,sigurno ima loma i brdo problema.