Bah, imam ja dvije plastične mišolovke, bijele, kupila u Hungariji - kada je rasklopiš i sam malo takneš to postolje, lupi ti prst tak kaj ti se zvijezde najprije zazlate a onda zacrne pred očima, a mišov je lijepo došao, pojeo i zadnje zrnce iz nje, polizao i pršinu i odšetal. Iz obje, ne samo iz jedne. Sad, ili je kakav maneken bio u pitanju ili anoreksičar ili akrobat - vlovila ga nije.
U plasteniku sa flancima je sada mir - na ljepilo sam četiri komada ulovila, niti se otrov više ne jede, u velikom plasteniku sam jučer prvi puta u životu ubila jednu voluharicu grabljicama - to od panike valjda.
Ne bi vjerovala što mi se dogodilo ove godine - susjed ima boks za psa uz moj proizvodni plastenik, a ispod pokrovnih ploča su mu štakori. Štakor mi je pojeo TISUĆU sadnica salata - @Sanjič, cijelu drugu turu šta si mi napravio smo dosađivali gdje je bilo požderano, svih pet kontejnera, mislil da su voluharice, a onda je muž našao preglodanu foliju i rupu. Skužili da je štakor, pometali otrov, tri su pala - sada je mir.
Nikada nisam čula da bi štakri jeli biljke salate..
Šta da napravim sa susjedom, njegovi štakori hodaju k meni?
Ja budem izludjela.