E na zalost nema ga palim na spagu, vec sam se izverzirao mada mi u vecini slucajeva ostane spaga namotana haha pa ugasim pa opet ponovoSta je sa njegovim anlaserom?
Tu nešto ne štima s remenicom. Špaga ne smije ostati namotana. Može te ozbiljno ozlijediti.E na zalost nema ga palim na spagu, vec sam se izverzirao mada mi u vecini slucajeva ostane spaga namotana haha pa ugasim pa opet ponovo
e vjerovatno.utor..spaga 6mm....Ne,nego vjerojatno sa špagom,ili je predebela,ili je utor za nju premalen(ako je rađen nanovo,već preko 30 god takve motore palim na špagu,ali NIKADA,baš nikada,mi se nije desili da špaga ostane namotana
E hvala ti ima kod nas naruciti NOV...170€...tako da pokusavam polovan ako ne nadjem...špagaOglas - KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!www.kupujemprodajem.com
Ni meni, zato mi je čudno .Ne,nego vjerojatno sa špagom,ili je predebela,ili je utor za nju premalen(ako je rađen nanovo,već preko 30 god takve motore palim na špagu,ali NIKADA,baš nikada,mi se nije desili da špaga ostane namotana
mozda mi je utor uzak...probam ga prosiriti jos..Ne,nego vjerojatno sa špagom,ili je predebela,ili je utor za nju premalen(ako je rađen nanovo,već preko 30 god takve motore palim na špagu,ali NIKADA,baš nikada,mi se nije desili da špaga ostane namotana
Ni meni, zato mi je čudno .
Eh imao sam ursusa sa kabinom 335,,,velik,jak,,sa dosta prikljucaka,freza,plug,tanjirace,brnace,prskalica, medjutim trenutno imam bastu i mali vocnjak,,odustao od njivetine,kukuruza,psenice itd, sume nemam,srecom,,,,pokusao sa ursusom frezati voce u redovima,,,pola polomio grana,,,i odlucio prodajem i kupim sto manje,,,da, imam HONDU 420 frezu..i .dosta trcanja za njom,,,ovaj je TOP,,,freza a sjedim,,TOoo,,,odusevljen........hahahaAko smijem pitati a koliko će to veselje plus traktor na kraju koštati? Ima uopće tu neke računice? Ja osobno volim raditi s tv i imam ga al serije 800, al kad vidim tasta s pe 18, ja mu se divim da uopće nešto s tim napravi, to mjenjanje brzina na dva mjesta mi ne sjeda nikako.
Ja ima sličan pasquali,ima mijenjanje brzina samo naprijed,nema otraga,ali ga za seriju 800 nebi mijenjao ni pod razno jer mi treba baš takav mali uzak i lagan,okretan(ima volan na puž)Ako smijem pitati a koliko će to veselje plus traktor na kraju koštati? Ima uopće tu neke računice? Ja osobno volim raditi s tv i imam ga al serije 800, al kad vidim tasta s pe 18, ja mu se divim da uopće nešto s tim napravi, to mjenjanje brzina na dva mjesta mi ne sjeda nikako.