Nalazio sam pile sa jednakon debljinom i pile kojima je debljina konusna tj. da je deblja kd zuba a zadnja strana tanja. E sad dali to ima veze gdje koja ide i na kakve točkove.Sve pametnjakovici, eto po vama ne treba bombaza tocka, budale smo mi sto to radimo kad pocnu pucati pile. Smilan sam remen je tu u sustini bombaza. Imam iste takve tockove na maloj pilani.
Nekad bilo sad se spominje!....i pile kojima je debljina konusna tj. da je deblja kd zuba a zadnja strana tanja.....
Predpostavio sam da su upoznat sa više vrsta točkova i vrsta pila. AJd neću više pitati ništa. Nije lijepo onda reći da se pravim pametnjaković. Napraviti takav ili sličan stroj treba bar zericu više u odnosu na kupovinu i rad sa istom. Poznavanja uslova ( tehničko tehnoloskih ) koje treba da zadovolji proizvod da bi mogao da bude funkcionalan. Malo sam se igrao sa tim točkičima.Prvi put cujem za takve pile, koristim WMizer pile na ovoj maloj pilanici sto ima remenove i rolke i iste pile donosim ovim sto imaju husqvarna pilane sa Al tockovima.