Napravi širih dimenzija od plastenika i postaviš na metar dubine. Onda si siguran narednih 10 - 20 godina od normi,dirktiva površnih i podmićenih političara, loših poljoprivrednih inspektora i svega, čak služiš kao primjer kako se može poštivati nitratna norma iz 1991 godine, o kojoj se jako malo zna a inspektori se prave JAKO pametni. Pogotvo onaj kojeg sam izbacio iz takta pa me optužio da sa stajnjakom ispirem nitrate i hoću koristi GMO. Kad sam pitao što raste u glini sam je zašutio. Kada sam pitao što je sa vrstima tala, jer nisu sva jednake propusnosti šutili su, kad sam govorio o ulaznom kretanju nitrata a kreću se i prema gore šutili su, kad sam ih pitao za tablicu mjerenja u EU i u Hr nisu imali, sreća ja sam iskopao jednu i ta jedna dokazuje da poljoprivredne površine nemaju tendenciju ispiranja nitrata u zemlju (pogotovo iz stajnjaka) kao neke teške industrije, i da su zapravo u EU najveći nitratni zagađivači. Sve se svodi da stajnjak dajemo na preradu u bio pogone kako bi ovi imali količinu, a oni bi nam mrtvi kompost prodavali kao eko gluposti bez ikakavih mikroorganizama i slično. No osječaj kad sjebeš inspektora sa folijom ispod plastenika i nepoštujući nitratne forme u količini gnojiva, NEPROCJENJIVO