Johabi evo odgovora kako sa bagerom.
Siki ja plastenike imam 10 godina, pa gdje mi prije ne objasniš ?
Siki ja plastenike imam 10 godina, pa gdje mi prije ne objasniš ?
Sikiartyman:Prijatelju ja nisam mislio ništa loše nama da se ljutiš .
Pozdrav.
Sikiartyman:
Prvom prilikom mora da se dobro artymanroveselimo i pustimo sve brige na veselje evo meni vjetar digao mali plastenik sa presadnicama paprike.
Trebali ste vidjeti što sam ja straha proživio sa home made plastenikom prošle godine Jel tko bio na straži 2-2-2 h? Onda sve zna Poz
Prihvaćam,i kod mene je bilo problema sa vjetrom, ali sam male plastenike dobro i na vrijeme podkolčio. Prije 2 god. 2 plastenika po 700 kvadrata sam podupirao i molio Boga da ih vjetar ne digne.
poz
Ne razumijem kako vjetar može da digne plastenik...
Kroz moje mjesto je prošle godine prošla pijavica,čupala borove,rušila krovove kuća,ali plastenici su ostali čitavi...jedino je tuča izbušila gornju foliju na njima...
Kroz moje mjesto je prošle godine prošla pijavica,čupala borove,rušila krovove kuća,ali plastenici su ostali čitavi...jedino je tuča izbušila gornju foliju na njima...
ima sistem plastenika kad čeone stranice nisu ravne nego se ukoso spušta prema zemlji (nemrem sad slike nač) malo je problem za ulazit ali je manji udar vjetra mislim da je to i napravljeno za one koji ga slažu na čistinama
Ti možeš da se nazoveš sretnim čovjekom, očiti nikada nisi vidio kako vjetar jednostavno okrene plastenik naopako ili da vjetar podigne foliju sa jedne strane u drži ju ravno u nebo kao svjeću nek ti salel kaže kako vjetar premjesti plastenik i puno drugoga a svi plastenici budu zatvoreni,moji plastenici su na brisanom prostoru nema čak ni veće trave da ga zaštiti a poznato je da se prave i vjetrobrani da zaštite plastenike od vjetra problem su udari vjetra koji kidaju sve.
Možeš se nazvati sretan čovjek.