Jel' iko probao grijati plastenik sa rebrastim crijevom za el. instalacije? :scratch Il' da probam ja prvi pa da vam javim? Nema jeftinije.
Tebi zbilja svašta pada na pamet mislim da nikom još nije palo na pamet da ide isprobavat protupožarnu cjev od električne instalacije za grijanje to ti isprobaj ali nemoj pisat rezltate na forum zato što mislim da će da budu katastrofa.
Ništa od toga,ja sam već pokušao sa svim vrstama od svih proizvođaća i sa svim cijevima koje sam usput pronašao.Na kraju sam ipak morao kupiti orginal cijev što financijski ispadne slično jer ih ide manje na m2.Iako je investicija velika izuzetno je isplativo.Možda da otvorimo novu temu posvećenu grijanju jer je to problem koji nam se približava a svima nam je bitan,pogotovo nama u kontinentu.Vjerujem da bi smo mogli naučiti dosta jedni od drugih kako uštedjeti,a plin i loža su izuzetno skupi.
Na temu podnog grijanja u plasteniku sam "doktorirao".Problem kod tih cijevi je što se rade od recikliranog materijala da bi bile jeftine,tako da materijal ima puno grešaka i vrlo brzo procuri a i nemoguće je napraviti dužu cijev da nema rupica po sebi.A čak i tada ostaje problem trajnosti takvih cijevi.
Pajdo kupiš sam cijevi smotaš i praviš plastenik.
Pozdrav!
Stari Gradac između Pitomače i Virovitice
njih sam vec zvao ali oni ne dovoze robu. jel ima netko da bi dovezo cijevi a da nije skup
zavisi o koliko se cjevi radi a koliko znam nitko neće dovest robu zar je tako teško otić po njih.
pa 150 km sa cim da odem autom
po 200 komada cijevi
njih sam vec zvao ali oni ne dovoze robu. jel ima netko da bi dovezo cijevi a da nije skup
pa meni su u Karlovac slali poštom aluminijske lajsne od 6 metara dužine...300 kuna za 80 metaralajsni, nemaš potrebe ići svojim prijevozom...ovo je uvijek jeftinije...
neznam kako se zove firma iz Čakovca imaju trgovinu u kladarama oni su htjeli dovest cjevi meni su vozili probat ću pronać ili uzmi privatnu šlep službu.