Joj Siki,ja sam htjela reći atest,samo sam se krivo izrazila.Znaš kako je,ja žensko,ne previše pametno,u godinama,pomalo već senilno,sa stručnim izrazima na VI...
Sada ćeš ti meni opet reći da se atest radi NAKON izrade,iliti na gotovom proizvodu.E pa,to što rezultati pokazuju nakon,je proizvođač napravio prije,i po tim i takvim paritetima izrađuje konstrukciju.Eto,kako sam lijepo objasnila,divim se sama sebi.
Inače,naša prva dva plastenika je napravio Schwarchman,slovenski proizvođač koji je pred pet-šest godina prešao na proizvodnju industrijskih hala i dokazao se kvalitetom,tako da nemam razloga ne vjerovati u istinitost njegovih navoda.
Hajde da ti pokušam nešto pokazati ovako,samo preko objašnjenja-
Uzmi jedan dugoljasti čep od pluta(npr od boce vina) i jednu običnu šivaću iglu.Onakvu kakvom se prišiva gumb na košulju.Na sredinu čepa sa donje strane upikni iglu jedno 1 cm duboko.Na veh čepa sa lijeve i desne strane zapikni po jednu vilicu(za jelo)Ne moraju biti nužno u istoj ravnini,mogu,ali ako nisu,biti će zanimljivije,Sada uzmi jednu praznu flašu od vina ili mineralne.Stavi iglu sa onim što je zabodeno na rub grliča boce okomito,smiri ruku i polako puštaj.
Ovo što sam napisala može svatko uspješno napraviti.Ali,nije caka u tome.Caka je u tome da...tko to napravi,vidjeti će.Baš bih voljela da netko pokuša i zaljepi to ovdje.