Pa to je bolje odraditi bagerom/kombinirkom ..odmah ti malo izravna površinu i tak ...Jaga kaže:Jel ima netko za prodati plug za rigolanje vinograda! Bilo bi super kad bi mi ga netko i posudio na dan-dva uz naknadu naravno. Poželjna okolica Zagreba! Bio je neki čovjek u Istri što ga je imao, ali sam zagubio broj! Ako netko zna što o tome nek javi!
vinogradar kaže:Bio je jedan u Šušnjarima kraj Ivanić-grada stajao uz cestu ima 2 kotača na kojima se vozi visina do zadnjeg dijela daske od oka 150 cm....mislim da bez 150 ks nema rigolanja,ali neznam čiji je budem se probao raspitat,lako moguće da je Todorićev pošto je u blizini njegov vočnjak!
sa ravnjakom mora ulaziti u brazdu a sa ovim ti ne bih znao reći.za broj moram pitati njega da li mogu da ti dam jer ne želim da mi nešto prebrnda iako mislim da neće biti problema i da će ti ga posuditi ili iznajmiti.koliku površinu trebaš izorati?Jaga kaže:Bilo bi zgodno ako imaš ili možeš nabaviti broj tel pa da ga nazovem! Trebao bih izrigolati tastu vinograd! Jel znaš jel moram gaziti u brazdu ili se može pomaknuti skroz u jednu stranu ili zatrpava brazdu?
josip123 kaže:eto super važno je da si se ti snašao ,plugovi mu nisu loši ali tko sa njima nema posla ne isplati mu se ulagati u takvo što pa da mu poslije stoji neiskorišten :scratch