MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
6340 ima kolega kao što znaš.. Ja na proximi imam jedan par, svaki par dodatno se plaća 300€.Zar Proxima nema dosta hidro priključaka ?
6340 ima kolega kao što znaš.. Ja na proximi imam jedan par, svaki par dodatno se plaća 300€.Zar Proxima nema dosta hidro priključaka ?
Da,Rondaflex ima jako fino riješeno štelanje colaže,ali mu je rama nježna. Bolje da je ćim teži i masivniji...Mislim da ima jedan na njuskalu vario 2br. A i cesto budu kv. rondaflex 'rucni' vario.
Pa kaj je veliki problem napravit jos nekoliko izvoda na zeki a cini mi se da nebi bilo ni skupo razvodnik i nekoliko crijeva i prikljucaka kolko hoces ili grijesim??
Ja imam vario plug,mislim da nikada više neču ništa drugo imati,meni je vario na prvom mijestu.Opet sve zavisi koliko kome šta treba,meni je on rentabilan skroz.Oranje na brijegu recimo,nizbrdo oreš sa raširenim do kraja a uzbrdo ako nejde tako suziš ga.Odoravanje od međe,pa zavisi od drugih uvijeta,u glavnom ima puno prednosti.Ove godine se odlično oralo,ja sam sve orao na 20 cola,i orao sam istom brzinom kao nekada kada su lošiji uvijeti,pa orem na 14-15 cola.Koliko sam tu uštedio vremena i goriva,na moje hektare to se brzo isplati.
Mislim neki od 12-14 colaKoji plug bi odgovarao za unutarnji razmak 120cm ?