500 eura onako lagano. koja je to firma i kakav zahvat ima koliko colaJadranko kaže:evo pluga meni izgleda dobar.
a nije puno love.
koliko bi mogao za njega dobit da ga prodajem u HR ???
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Jadranko kaže:ne prodajem ja nego sam nasao kod mene u svicarskoj na jednoj internet stranici ljudi prodaju dosta dobre
polj. masine..
pa kontam da kupim pa da dofuram u HR da prodam..
al mi nekako mrsko jer nemam 100% kupca pa mi to sve nekako kilavo.
mogao bi dovoziti plugove sijacice rotokosilice sakupljace sijena sjetvospremace i tako te strojeve
jer imam kombi i veliku prikolicu.
al kod nas ti je tako da narod nema ODMAH novac pa moras cekat da skupe pa drzi nedaj itd...
a to mi se neda
bogec kazes 2000 eura pa zar to nije pretjerana cijena????
vjerojatno me zezas ha :lol: :lol:
zrine892 kaže:evo bogec...izvoli..ako jos sta treba samo pitaj...
bogec kaže:zrine892 kaže:evo bogec...izvoli..ako jos sta treba samo pitaj...
to je 14 cola :?: kolko ti je širok traktor unutarnji dio guma odprilike.
ja bi moro metnit na 12 rupu tvoj je na 11oj rupi i znači ak ga metnem na onu rupu gdje su tri rupe to bu to :?:
seljaček je metno svoje tj objasnio štelanje svog pluga u temi štelanje pluga i on ima mislim na 9oj rupi pa ti usporedi pa mi daj krajni savjet :!:
moja širina je 125cm unutarnji trag kotača
zrine892 kaže:kod mene je na 14 cola...ja imam samo za 14/16 cola...nemam 12..tako da imam samo dvije rupe...
tako je...moj je na 11 oj rupi...a ima 14 rupa...
a širina unutarnjeg traga je 150 ...valjda nisam siguran...jer taman ide u redove za kukuruz....ako mislis na unutarnji trag...znači od ruba unutarnje lijeve strane točka i do desnog unutarnjeg ruba... :scratch :scratch