slike povišenja za marka :mrgreen:
IMT 2x12''
Tu sam kupio obadva metalna nova povišenja (90 kn komad), jako zavinuta, ko na vogelovim plugovima, prezadovoljan sam s njima, na prvoj brazdi je dobro, a na drugoj bi ga trebao probati malo spustiti prema dolje, čini mi se previsoko!!!
I evo, za Bobu, tu slika sve govori kako perfektno ovaj plug s tim povišenjima zatrpava biljne ostatke :!: :!:
IMT FOP 2x14''
E s ovima sam povišenjima imao rat :twisted: , nisam bio zadovoljan kako je plug zatrpavao pa sam ih malo prepravio i popravio, pošto još nisu bila za zamjeniti, reko, ajd da si uštedim 200 kn :mrgreen:
Ovako su prije izgledala, nije bilo baš tako loše, al znalo je malo kukuruzovine ostati gore, al ja sam alergičan na to pa sam ih popravio!
Problem je to što su več dost tanka i savijaju se prema iza, umjesto da budu savinuta prema naprijed!
Ovako je izgledalo to oranje kukuruzovine prije!!!
Pa sam napravio sljedeće :mrgreen:
Dakle savinuo sam ih unutra, te navario ove flahove gore i sad je to ok, poorao je tako više 15 ha i sve je bilo dobro!
I onda to izgleda ovako :!: Tu se vidi kako povišenje skida površinski sloj i baca ga u brazdu, i to je najbitnije kod oranja, barem meni
I oranje de la perfekto :mrgreen: :lol: :mrgreen:
I to je to što mene zadovoljava i opušta kod oranja :mrgreen: :mrgreen: Lud sam dok ima kukuruzovine i ostataka gore, al ovako mi se živci odmaraju :lol: :lol: :mrgreen: