Ma Lansberg je odličan, to znam, ovaj sa oglasa je živi krš, naravno samo da ram nije nigdje pucan i varen, ništ me drugo ne zanima, ja bi mu ponudio 1500-2000 kn za ram, stavio bi sve novo gore i boja+naljepnice i bio bi ko nov, puno jači i masivniji od IMT-a.
Kaj se tiće OLT-a, nekak mi ne leže ti plugovi, vele stariji orači da se dosta teško vuku, neznam ni sam.
@newholland, e samo da sam znao, dogovorili bi več nešto kad se radio o tim novcima.
Inače, najzagrijaniji sam za IMT FOP 3x14" da mi je samo naći sa ispravnom ramom, trenutno su 2-3 na njuškalu ali svi povareni i sjebani, a to mi netreba.
Ovaj 2x14" s kojim sad oremo je u tvorničkom stanju i stvarno je dobar plug, ali za traktor od 70 ks s prednjom vučom, za ovaj je premali.
A još jedna stvar, taj plug nije naš, od djedovog brata je, on ga nema više s čime vuči pa ga je sveg poderanog dao nama nek si ga složimo i nek oremo, pa nam je malo sad nezgodno to ići prepravljat i stavljat treću brazdu, nikad neznaš kaj bude. Taj bi onda ostao takav kakav je, trebao bi samo još jedan kompletni trobrazni.