• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,074
Još samo fali da moram puhati vu onu stvar, kak se već zove. Bum videl što bu duže zdržal. Ili ja ili kamera?
Pazi se jer ona stvar može biti drugačija nego što očekuješ :hahah:

 

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
728
I kad bi to tak funkcioniralo, onda bi jedan isti mehaničar radio motore na mopedu Tomos, na autu VW i na avionu Spitfire...:)
Usporedba je ok, ALI... Jedan decko slaze mopede Tomos, malo vece motocikle takoder, servisira VW sebi i prijateljima te radi na odrzavanju borbenih helikoptera HRZ.
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,774
Ja nisam nikad iz toga radio senzaciju, radili su ju oni kojima to treba, novinari. Čak je intervju samnom objavio i novinar - kojeg nikad nisam vidio, iz njemu potnatih razloga, nije bija dok je grmilo.
Svoje sam aktivnosti radio javno, uz objave i sliku po sliku, filmek po filmek na specijaliziranom forumu. Tema je bila "prerađujem u auto na struju" a ne radim da postanem prvak svijeta i okolnog svemira.
Bilo je na kraju i dokazane ljubomore od strane onih, koji su svoje prerade odradili mjesecima kasnije iza mene, dok sam se ja več normalno vozio cestama. Novinari iz metropole su zatajili sve to, ne bi li imali oni svojeg "prvaka".
Dobro je što je sve to samo prošlo svršeno vrijeme.
Za one koje još nešto nepoznato zanima, auto je radi olovnih akumulatora bio težak, išao je do 82 km/h, vozio sam se svaki dan od ponedjeljka do četvrtka, pa ga onda punio. Nisu mi prijatelji, studenti s FER-a uspjeli izraditi funkcionalni pretvarač s 72V na 12V pa sam imao i mali akumulator za standardna trošila.
Prodao sam ga nakon 3 godine korištenja u besprijekornom stanju.
Eto neka bude manja nepoznanica.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,017

:unsure: :hahah:
I mi konja za trku imamo.... u tom svojem poslu je skupil pozamašnu svoticu..... država sa njim nije raskinula svoje poslovne odnose.
M-ulja je otišla za male pare, a svoje table je unazad par let okačil na klin.

 
Na vrh