• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poljski putevi..

breza

Član
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
744
kod rajteka bi se mogli novci zaraditi na izvlačenju :lol: :mrgreen:

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
breza kaže:
kod rajteka bi se mogli novci zaraditi na izvlačenju :lol: :mrgreen:

Kupis jedan Timberjack i mlatiš paru :)

T

Tomazy

Guest
jao majko pa to je čisti off road ili po mom zagorskom "kam te vrag hebe"

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Tomazy kaže:
Je, u našem Zagorju padne kiša ,za dva dana se procijedi /prosuši i put je kak /tak ..ali ovo ..pa ovo ne bude suho do prvog maja :lol:

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
puknuti kaže:
Tomazy kaže:
Je, u našem Zagorju padne kiša ,za dva dana se procijedi /prosuši i put je kak /tak ..ali ovo ..pa ovo ne bude suho do prvog maja :lol:
još pogotovo ak se budu vozali z ovim teškim traktorima i debelim prikolicama po tom blatu :scratch :lol: :lol: :lol:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Mike kaže:
još pogotovo ak se budu vozali z ovim teškim traktorima i debelim prikolicama po tom blatu :scratch :lol: :lol: :lol:
Aha, a kad se to zasuši pa naiđe baja sa 539 ...kaj im bude mamicu kresal

R

Rajtek

Guest
Jedini Baja koji se bude vozil s Ferdinandom 539 do ovdje sam ja....
Ovdje počinju table od kombinata, tak da tu nema privatnog, i nema baja s 539...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
ak kak i kad vi dovodite te puteve u normalu, jel se ko brine uopće za to :scratch :scratch :scratch , jer to je katastrofa :shock: :shock: :D

R

Rajtek

Guest
Otprilike je tak.
Obično ja i susjed koji ima tablu do moje zakopčamo jedan plug, drugi tanjurače i maži....
Ovaj dio kroz moju tablu je bil milina dok sam ja bral tu kuruzu, a ovi kaj su poslije brali i vozili tim putem su ga rasturili.
Budem ga ja uredil, samo kad se malo prosuši...

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
A kod nas se za sve brine opčina nasipaju redovno kamenjem
a neke oru pa ih bageri ravnaju otprilike jednom godišnje.......
Vidim vi se svako sami brinete za puteve jer inače nemožete ni voziti po njima...

V

VTZ

Guest
Bobo kaže:
Sjetim se da je tema s poljskim putevima aktualna, pa da i ja dam svoj doprinos:

Neispravan link obrisan!

Svaka čast Bobo na fotki, ali dodao bih sljedeće: ja nikad (ali baš nikad) ne izlazim iz dvorišta, sa ovoliko prašine na haubi traktora! Dovoljno je uzeti četku ili partviš, i barem na grubo pomesti prašinu s haube, blatobrana i sličnih mjesta....

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
:roll:

vidim li ja to ponovno pocetak prepucavanja imt vs ostali?

lijepo je imati sve cisto i uredno,ali traktor je ipak samo radni stroj i nemoze uvijek bit cist i uglancan..

mozda i Bobo svako malo svog ferka glanca,a bas je ovaj put bio u zurbi pa nije stigao.

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Normalno da ne može bit čist, napravljen je da se s njim radi a ne da se glanca i stoji u garaži

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Pa ne ide na misu s njim,nego u polje :D
Nije bitno kakv je izvana bitno da pari i žari... ;)

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
tako je moj nekada nevidiš ga od blata
a nekada kada ga sredim izgleda kao iz tvornice
ali draži mi je prljav
"NEK SE VIDI DA VALJA ZNAČI RADI---ISPlAČUJE SE"

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
toky09 kaže:
tako je moj nekada nevidiš ga od blata
a nekada kada ga sredim izgleda kao iz tvornice
ali draži mi je prljav
"NEK SE VIDI DA VALJA ZNAČI RADI---ISPlAČUJE SE"

To volim čuti!!!!!!! ;) ;) ;)

B

Bobo

Guest
Vidi se da ne znate fore...

Kad je hauba prasnjava, i blato na nju popada s tockova i cega sve ne... blato samo padne i tek kad dodjes kuci s OFF-ROAD-a onda ga samo prebrises... i ko da nije nigdje bio (Bar sto se haube tice)

Kad se treba pokazat, traktor je mal te ne usisan iznutra, a kad se djubre vozi, onda mi je tak svejedno...

Najnoviji postovi

Na vrh