Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Otprilike je tak.
Obično ja i susjed koji ima tablu do moje zakopčamo jedan plug, drugi tanjurače i maži....
Ovaj dio kroz moju tablu je bil milina dok sam ja bral tu kuruzu, a ovi kaj su poslije brali i vozili tim putem su ga rasturili.
Budem ga ja uredil, samo kad se malo prosuši...
A kod nas se za sve brine opčina nasipaju redovno kamenjem
a neke oru pa ih bageri ravnaju otprilike jednom godišnje.......
Vidim vi se svako sami brinete za puteve jer inače nemožete ni voziti po njima...
Svaka čast Bobo na fotki, ali dodao bih sljedeće: ja nikad (ali baš nikad) ne izlazim iz dvorišta, sa ovoliko prašine na haubi traktora! Dovoljno je uzeti četku ili partviš, i barem na grubo pomesti prašinu s haube, blatobrana i sličnih mjesta....
tako je moj nekada nevidiš ga od blata
a nekada kada ga sredim izgleda kao iz tvornice
ali draži mi je prljav
"NEK SE VIDI DA VALJA ZNAČI RADI---ISPlAČUJE SE"
tako je moj nekada nevidiš ga od blata
a nekada kada ga sredim izgleda kao iz tvornice ali draži mi je prljav
"NEK SE VIDI DA VALJA ZNAČI RADI---ISPlAČUJE SE"
Kad je hauba prasnjava, i blato na nju popada s tockova i cega sve ne... blato samo padne i tek kad dodjes kuci s OFF-ROAD-a onda ga samo prebrises... i ko da nije nigdje bio (Bar sto se haube tice)
Kad se treba pokazat, traktor je mal te ne usisan iznutra, a kad se djubre vozi, onda mi je tak svejedno...