Re: ., lip pozdrav od grofa! ...
., lip pozdrav mladiću Bučo!, prijatelju moj! ... :icon_super: ...
., evo TI se moram u tvojoj temi i ovako javno zafalit na posjeti i pomoći - pruženoj ruci oko "igre" sa bukvicami, jednostavno nimam prave reči sa kom da TI se zahvalim, jednostavno si me zadužil do neba i jedva čekam prvu priliku da ja tebi uzvratim revanš.-
., tako "mali lik" - čitaj pravi DIV sa prestarom motorkom - štilovkom!, ALI, delaš sa njom da čovik ne vjeruje, stvarno - fakat treba vidit one sve tvoje manevre - sposobnosti oko baratanja sa trupčići., pa TI si "mali profesionalac"!, - jednostavno si pobral sve moguće simpatije od SVI sudijonika akcije kod grofa!, od moji cura si dobil samo čiste petice - pravi si! ...
., pozdrav tebi i tvojima!, radujem se ponovnom susretu ma kad "on" bil?, a TI samo i jednostavno uživaj u svom mladom životu sa osmjehom na licu i punim "plućima" - znaš TI dobro nač ja mislim!? ...
., l.p., Bog!, .,p.s., heheheee, a garažicu si spicanil samo tako, prvi dojam po vidjenim slikicami?, pomislil sam da se ženiš?, pa ono, sredjuje pusti bećarina svoju sobu - odaje!, - sedi - sjedni pet!!! ...