• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od Buče!!

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Pa dobro si ti to slozil svaka cast.:icon_thumright:
Vidim i vrata i prozor su novi,pa garaza ti bude ko soba.
Svaka cast.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Hvala na komplimentu trudim se vrata i prozori su prije nekoliko godina kupljeni jos nisam ni zavrsio vec je traktor dobio zabranu ulaska u garazu mama zabranila jos samo skoda smije unutra a kak dugo neznam jer mama ima velike planove!!

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ova bi prenamijenila garazu u kuhinju s velikim dnevnim boravkom da imamo vise mijesta kad dolaze gosti jer svih ima ko rusa:icon_e_biggrin:

B

BAGERISTA

Guest
Lipo kolega,,,,vidim ja da vama ide to dlanje s knaufom..

Malirus

Član
Tu od
28 Lis 2009
Poruka
581
Bučo ide to super s knaufom,brzo
Sad si mi dao ideju,al moram kupit onaj zeleni knauf

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Evo jos slika nastavka radova ovdje je islo malo sporije oko vrata puno coskova i izrezivanja!!
cam00090p.jpg

cam00091n.jpg

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Bučo,kakav si ti majstor,kak te ona bedasta cura mogla ostaviti,ma da sam trideset godina mlađa,evo,ja bih se udala za tebe.:(giggle)::(giggle)::(giggle)::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

B

BAGERISTA

Guest
:(giggle)::(giggle):ajme kakove riječi su pale,,,,,,,,,,,,,:icon_mrgreen::icon_mrgreen::icon_mrgreen::icon_lol:....:icon_pidu::icon_pidu:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma nije valjda,veli da već sve zna,sigurno je nešto drugo bilo u pitanju...:(giggle)::(giggle)::(giggle):

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
@Johabice hvala na komplimentu trudim se!!
Ko bi mene drugi zezo nego Farmer nema veze ne ljutim se al vratim ti kad tad:(giggle):

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Evo par slika s posla radimo nove temelje za novu asfaltnu bazu!!
cam00108a.jpg

cam00107d.jpg

cam00101l.jpg

cam00100c.jpg

cam00104oa.jpg

cam00103f.jpg

cam00102p.jpg

cam00099q.jpg

cam00098u.jpg

cam00097w.jpg

G

GROF

Guest
Re: ., lip pozdrav od grofa! ...

., lip pozdrav mladiću Bučo!, prijatelju moj! ... :icon_super: ...

., evo TI se moram u tvojoj temi i ovako javno zafalit na posjeti i pomoći - pruženoj ruci oko "igre" sa bukvicami, jednostavno nimam prave reči sa kom da TI se zahvalim, jednostavno si me zadužil do neba i jedva čekam prvu priliku da ja tebi uzvratim revanš.-

., tako "mali lik" - čitaj pravi DIV sa prestarom motorkom - štilovkom!, ALI, delaš sa njom da čovik ne vjeruje, stvarno - fakat treba vidit one sve tvoje manevre - sposobnosti oko baratanja sa trupčići., pa TI si "mali profesionalac"!, - jednostavno si pobral sve moguće simpatije od SVI sudijonika akcije kod grofa!, od moji cura si dobil samo čiste petice - pravi si! ...

., pozdrav tebi i tvojima!, radujem se ponovnom susretu ma kad "on" bil?, a TI samo i jednostavno uživaj u svom mladom životu sa osmjehom na licu i punim "plućima" - znaš TI dobro nač ja mislim!? ...

., l.p., Bog!, .,p.s., heheheee, a garažicu si spicanil samo tako, prvi dojam po vidjenim slikicami?, pomislil sam da se ženiš?, pa ono, sredjuje pusti bećarina svoju sobu - odaje!, - sedi - sjedni pet!!! ...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Grofe hvala ti na lijepom pisanju znam na sta mislis i ja to ispunjavam znas da sam uvijek za pomoc prijateljima pusti ti oduzivanje a curama se jos jednom zahvali na dobroj klopi:icon_pray:
garaza se sreduje za sestrinu prvu pricest imam ja jos vremena za zenidbu budem sutra posliko prikraju sam zavrsni radovi su nastupili!!

Šanana to ti je nova baza u Rakitju u Zg budem jos malo posliko svaki dan se sala i betonira punom parom a baza dolazi u dijelovima iz Njemacke!!

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ljepo Bučo samo nek se radi bit če asfalta za nečije dvorište ....

Mozda nekad se uspije tvoje rijesit ova kad proradi bit ce ga jako puno ima veliki kapacitet 250T na sat tak su barem rekli svabe!!

Najnoviji postovi

Na vrh