- Tu od
- 14 Pro 2007
- Poruka
- 12,143
. Sve ovo u slucaju da je bolji plivajuci rezim rada, po meni je bolji jer prikljucak prati teren.
Nije potrebno to baš toliko precizno da ide , bar kod mene
. Sve ovo u slucaju da je bolji plivajuci rezim rada, po meni je bolji jer prikljucak prati teren.
Baš me zanima kak bi kosio sa prednjom kosom sa dvoradnim cilindrima da lijepo prate teren ...?! Mogu biti korisni npr: kad probušiš gumu pa podigneš prednji kraj u zrak i slično....! Cilindri na mom prednjem hidrauliku samo uvlače -jednoradni--- mislim da je to puno jednostavnije nego dvoradni i ne vidim gdje bi mi uopće koristili!Nije potrebno to baš toliko precizno da ide , bar kod mene
Ima ja 2 komada 70/35 , hoda 120 mm ..vrište da bi služili jednu ph
pozz.gdje si narucio cilindre i koje su dimenzije trebalo bi i meni dva komada, pa da vidim gdje mi je najbolje
pa gle kod ralice naprimjer ima svasta kaj se moze koristiti sa dvoradnim cilindromBaš me zanima kak bi kosio sa prednjom kosom sa dvoradnim cilindrima da lijepo prate teren ...?! Mogu biti korisni npr: kad probušiš gumu pa podigneš prednji kraj u zrak i slično....! Cilindri na mom prednjem hidrauliku samo uvlače -jednoradni--- mislim da je to puno jednostavnije nego dvoradni i ne vidim gdje bi mi uopće koristili!
Koliko para za njih tražiš?
Bolje spremiti, trebat če ti za kakav priključak na ruci bagera :icon_super:Imam i ja dva komada dvoradnih viska, ispravni. Treba tko? Vanjski fi 75, klipnjaca 32, hod 145 mm. Nemam ih gdje primjeniti, steta je da skupljaju prasinu
Kupil sam ih ja, ali mi ne stanuMa neće, za njega već sve imam. Evo ih ako tko treba nek se javi porukom