DA, ima pojačanje do getriba. Prednja hidravlika ima Cat.3 tako da mislim da to nebi smjelo biti nikakvih problema. A nemam puno da se vozim a i prednje vzmetenje ima tako da...Pa ja računam ako sam radio prije sa 85 KS, da iako sad na DF130 računam 100KS za kombinaciju, ostaje mi 30 KS za pakera. A ako se i naslanjam da po EC specifikaciji AT130 ima 141 KS onda bi zaista moglo klapati.
Å ta se tiče DALbo zastupnika obrati se ako poznaješ u Avstriji (odmah preko SLO-AVS granice) tamo gdje je bio prije Peterneli, tamo sad netko prodaje NH i slično...ako baš želiš, možda ti mogu nabaviti telefonsku cifro. ÄŒovjek nabavi sve ako treba...
A jedno moje malo mišlenje: koliko sam zarmatrao imaš prilično teško zemlju; ne bih onda bilo bolje da se ne "mučiš" sa pakerom kod oranja, ja mislim da bi bilo bolje da pustiš jedno 24 sati da se posuši-neznam kako vi kažete tom i onda kad siješ imaš pakera uspred...da ne spominjem da ti u kombinaciji paker služi i kao front balast (ma to itak znaš :mrgreen: )
A to je istina, da nije svejedno koji paker k kojem plugu (u onoj varianti paker+plug), jer bitni je radni zahvat. A ne znam točno kako onda ide to skupa kad oreš sa vario plugom i ponekad recimo zatvoriš plug dokraja (imaš manji radni zahvat), a onda dokraja odprt...nemam izkustva...
A razumjem te da se ti 3m kod tebe čini uzko al ja bih svejedno rekao da si onda nekoliko brži i na cjesti i na njivi.... ma ista dilema kod mene sa kombajnom
PS:kako vi ocjenite tip tal; mislim na vsebnost gline...u % gline?