Mislis bez dzostika? da je na obicne rucice?To je preskupo za ono što ćeš dobiti. Može se i mnogo jeftinije. Uzmi mehanički i koštat će te max 300 Eura sve
Mislis bez dzostika? da je na obicne rucice?To je preskupo za ono što ćeš dobiti. Može se i mnogo jeftinije. Uzmi mehanički i koštat će te max 300 Eura sve
pa ne znam sve je fabricki,nisam ja to nista dirao nije traktor radio mozda 200 rc sa hidraulikom...a na starom rusu je funkcionisalo bolje..a tamo je bio drugaciji razvodnik.da na leru imas toliki protok da razvodnik nemoze primiti sumnjam, prije da si stavio tanka crijeva ili ima negdje drugdje prigusenje, kako rade ostale komande na tom razvodniku.
Mislis bez dzostika? da je na obicne rucice?
daleko je to od istog,ali da je jeftinije jeste sigurno,em sto mora bit u kabini i dodatno ce je grijat,a u rusu je ionako vruce :/ a klima koju ugradjuju kazu da se sranje...Vidit cu sad imam par opcija pa sad razmislit cu pa nesto budem kupio sigurno.
Ovaj je ekstra stabilan ubio se za rad na neravnom terenu kada nesto treba podici visoko :cool2:
A kaj bi ti SAME crvenu