Ehhh, jucer imadoh jedan problem banalan ali opet problem pa mozda moje iskustvo nekome pomogne,,,
mnogima je poznato da sam ga kupio prije nekih pola godine,,,
do sad je sve osim volana (ono kad se smrzla voda u njemu) bilo u redu do jucer,,,
bio ja napravio neku imitaciju kultivatora pa reko da seisproba,,,
problem mi zadavalo sto nisam postavio nikakve stabilizatore za određivanje dubine pa zna kad-kad zaglibiti, ali nije to bio problem,,,
vocnjak inace ima 6 redi, bio ja odradio dva i trececi do pola,,,
i tako ja u tom trecem redu (od sest) picim samo tako ali nakupi mi se slaka (citaj trave) pa moram stati da to malo ocistim,,,
podignem ja hidroulik, mislim dam komandu na rucici kad ono hop
nece tomo da ga khmhmmm,,,
ulja ima i vise nego sto treba,,,
bem ti srecu reko taman ga pocnem koristiti a on zajebe,,,
pas mu mater a koliko li sam ga samo hvalio,,,
i nista, nemam tako velikih kljuceva kod sebe da vidim kaj se događa na holenderima, ima li pritiska ili nema, nista ajde Bobi odkopcaj i doma,,,
dođem doma krenem od pumpe, skinem crijevo kad ono ne curi iako bi trebalo bar na prirodni pad ali nece,,,
puhnem preko crijeva u rezervoar da vidim da nije zastopano i vidi vraga ide, ide sad i van, smece garant,,,
spojim opet crijevo na pumpu upalim tomeka a on dize,dize mali ko novi,,,
i nista popijem gembac onako hladan isprobam se dizati prekonekoliko puta i radi,,,
ajd reko odoh jos malo dok se jos vidi jer nemam rasvijetu nikakvu buduci da sam skidao zatitu pa sam skinuoi blatobrane usput,,,
i tako odem ja opet na plantazu i pritjeram radi kocanja poluge skoro na dnu ajd reko da ih podignem da se preciznije pritjera akd ono
nebi tomo da ga khmhmmm
i nista ajde Bobi opet doma, sva sreca da mi je blizu plantage,,,
onda se temeljito primio posla, ispustio ulje do kraja, skinuo zezervar i
a ono gumicetina (okrugla gumica sa cepa) neka unutra,,,
ona je zatvarala dotok ulja u pumpu,,,
izvadio gov*o i obrnutim postupkom sve vratio u prvotno stanje, osim gumice naravno,,,
sad dize mali ko veliki samo je pitanje do kad,,,
danas nastavak slijedi ili